Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Курси кухарів-кондитерів в Києві |
Кухар-кондитер 4 розряди |
168 ак. годин (42 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 4 до 4,5 місяців, 3-5 разів на тиждень. Час навчання у групі (на вибір): кухар
кондитер
|
Вартість навчання для фіз осіб:
|
Аудиторія курсу Кухарів-кондитерів складається з:
Заняття відбуваються в аудиторії із кухнею. Онлайн навчання не проводиться. Практика – 95%. |
Після закінчення курсу Ви знатимете:
Вміти:
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання: До програми входять такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Основи кулінарії, технологія приготування страв: |
Вступ:
Охорона праці:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів:
Холодні страви та закуски:
Перші страви:
Другі страви.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру.
Гарніри
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої
|
Українська кухня: |
Про українську кухню. Технологія приготування страв Основні рецепти страв української кухні. Обробка птиці, риби та ін.
Перші страви:
Другі страви:
Страви з тіста:
Гуцульська та закарпатська кухня:
|
Європейська кухня: |
Англійська кухня
|
Ірландська кухня
|
Грецька кухня
|
Іспанська кухня
|
Австрійська кухня
|
Швейцарська кухня
|
Німецька кухня
|
Угорська кухня
|
Румунська кухня
|
Французька кухня: |
На кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати найвишуканіші та найпопулярніші страви французької кухні, навчатися їх оформляти та вражати майбутніх гостей ресторанів. Закуски:
|
Супи:
|
Овочі:
|
Риба:
|
Страви з м'яса
|
Субпродукти та яйця:
|
Десерти:
|
Італійська кухня: |
Холодні та гарячі закуски:
|
Салати:
|
Полента:
Ньоккі:
|
Перші страви:
|
Страви з риби
|
Страва з м'яса:
|
Паста:
|
Різотто
|
Піца:
|
Соуси:
|
Десерти:
|
Кондитерське мистецтво: |
Основи кондитеської справи (теорія) - 4 ак годиниВступ
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва на кондитерських курсах
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів
Заміс тесту та способи його розпушення
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів
Рецепти популярних кондитерських виробів ( більше 100 рецептів) в особистому кабінеті слухача. Кондитерське мистецтво (практика)Бездрожжеве тісто
Технологія приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста
Технологія приготування пісочного тіста
Технологія приготування дріжджового та листкового тіста
Технологія приготування білково-горіхового тіста
Технологія приготування повітряного тіста
Крема, вершки
Суфле та муси
Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)
|
Мастика: |
Тонкощі мастики
Цукрова флористика (квіти з мастики)
Ліплення людей та тварин
|
Зефір, маршмеллоу та мармелад: |
|
Мусові торти: |
Введення в мусові торти:
З чого виготовляються мусові торти:
Виготовлення мусових тортів:
Покриття тортів
Робота з мусовими тортами
Прикраса тортів мусів
|
Випічка та декорування пряників: |
Виготовлення
Інструменти та матеріали
Створення будь-яких форм за шаблоном. Розпис
|
Випічка та декорування капкейків та кейкопсів: |
Капкейки:
Кейкпопси:
|
Пекарское дело: |
Хліб, пироги та коровай Сировина для хлібопечення
Рецептури та оздоблення хліба
Приготування різних хлібобулочних виробів
Пироги – різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів. Коровай.
Княжий пиріг Паски та панетоні. Техніка плетіння декорування та формування булок
Термінологія хлібопечення Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|