![]() | |
![]() | Про компанію |
![]() | |
![]() | Знижки та акції |
![]() | |
![]() | Відгуки |
![]() | |
![]() | Онлайн консультації |
![]() | |
![]() | Статті |
![]() | |
![]() | Контакти |
HORECA | |
![]() | Школа готельно-ресторанного бізнесу – курси професійної підготовки та підвищення кваліфікації менеджерів середньої та вищої ланки ресторанного та готельного бізнесу, а також барменів, офіціантів, кухарів, сомельє, бариста. |
| назва курсу | академ. годин |
вартість курсу(грн) | |||
| за місяць (12 занять) |
загальна для фіз осіб |
зі знижкою | загальна для юр осіб |
||
| Кулінарне мистецтво ( підготовка після 9 та 11 класу) | |||||
| Кулінарне мистецтво (перепідготовка для дорослих) | |||||
| 68 | 4140 (9 зан) | 7820 | 7038 | 8602 | |
| 100 | 4140 (9 зан) | 11500 | 10350 | 12650 | |
| 132 | 4320 (9 зан) | 15840 | 14256 | 17424 | |
| 144 | 4320 (9 зан) | 17280 | 15552 | 19008 | |
| 32 | 3600 | 6600 | 5940 | 7260 | |
| 8 | 1500 | 1650 | |||
| 12 | 4000 | 4400 | |||
| 16 | 3500 | 3850 | |||
| 32 | 3600 | 6600 | 5940 | 7260 | |
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 16 | 3500 | 3850 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 96 | 6695 | 13389 | 12050 | 14728 | |
| 164 | 6695 | 23500 | 21150 | 25850 | |
| 28 | 3400 | 3740 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 8 | 1500 | 1650 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| Кондитерське мистецтво (перепідготовка для дорослих) | |||||
| 36 | 4600 | 5060 | |||
| 48 | 4000 | 6800 | 6120 | 7480 | |
| 88 | 5836 | 10700 | 9630 | 11770 | |
| 52 | 4000 | 7200 | 6480 | 7920 | |
| 32 | 3000 | 6000 | 5400 | 6600 | |
| 144 | 6067 | 18200 | 16380 | 20020 | |
| 16 | 3300 | 3630 | |||
| 32 | 4600 | 5060 | |||
| 12 | 2000 | 2200 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 8 | 1600 | 1778 | |||
| 52 | 3600 | 7700 | 6930 | 8470 | |
| 12 | 2000 | 2200 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| 8 | 1700 | 1870 | |||
| 120 | 6480 | 16200 | 14580 | 17820 | |
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 8 | 2300 | 2530 | |||
| 8 | 1500 | 1650 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| 16 | 3600 | 3960 | |||
| Кондитерське мистецтво ( підготовка після 9 та 11 класу) | |||||
| Обслуговування в барах, ресторанах, кафе | |||||
| 68 | 7059 | 10000 | 9000 | 11000 | |
| 44 | 4400 | 8000 | 6300 | 8800 | |
| 64 | 7500 | 12000 | 10800 | 13200 | |
| 48 | 5500 | 6050 | |||
| 16 | 2900 | 3190 | |||
| 24 | 4900 | 5390 | |||
| 8 | 1900 | 2090 | |||
| 28 | 8000 | 8800 | |||
| 12 | 1800 | 1760 | |||
| 60 | 7200 | 9000 | 8100 | 9900 | |
| 24 | 6500 | 7150 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||
| Готельний бізнес | |||||
| 56 | 5800 | 6380 | |||
| 136 | 6720 | 19040 | 17136 | 20944 | |
| Адміністрування в ресторані | |||||
| 40 | 5700 | 6270 | |||
| Управління рестораном | |||||
| 128 | 6375 | 17000 | 15300 | 18700 | |
| 36 | 4000 | 7000 | 6300 | 7700 | |
| Подарункові сертифікати | |||||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 28 | 5000 | ||||
| 12 | 2000 | ||||
| 16 | 2200 | ||||
| 8 | 1500 | ||||
| 16 | 3500 | 3850 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 12 | 1800 | 1980 | |||
| 36 | 4600 | ||||
| 88 | 9630 | 11770 | |||
| 8 | 1600 | 1760 | |||