Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Кондитерські курсиКурси Кондитерів в Києві(професійний курс) 4 разрСайт для мобільних пристроїв тут |
88 ак. годин (22 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців. 3-5 разів на тиждень. Час навчання у групі (на вибір):
|
Вартість навчання:
|
Аудитория курса Кондитеров 4 разряд состоит из:
|
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
Курси кондитерів – це професійні курси для початківців. Курси кондитера допоможуть навчитися виготовляти торти та тістечка, кейкопси, пряники, зефір та мармелад. Заняття з мастики навчать красиво прикрашати весільні та святкові торти квітами. Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кондитери. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Продукти не входять до вартості навчання. Вартість продуктів – приблизно 40-50 грн на кожне практичне заняття. Продукти купуються слухачами у магазині (Ультрамаркет біля навчального центру). Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входять такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Кондитерське мистецтво: |
Основи кондитеської справи (теорія) - 4 ак годиниВступ
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва на кондитерських курсах
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів
Заміс тесту та способи його розпушення
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів
Рецепти популярних кондитерських виробів ( більше 100 рецептів) в особистому кабінеті слухача. Кондитерське мистецтво (практика)Бездрожжеве тісто
Технологія приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста
Технологія приготування пісочного тіста
Технологія приготування дріжджового та листкового тіста
Технологія приготування білково-горіхового тіста
Технологія приготування повітряного тіста
Крема, вершки
Суфле та муси
Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Мастика: |
Тонкощі мастики
Цукрова флористика (квіти з мастики)
Ліплення людей та тварин
|
Випічка та декорування капкейків та кейкопсів: |
Капкейки:
Кейкпопси:
|
Випікання та декорування пряників: |
Виготовлення
Інструменти та матеріали
Створення будь-яких форм за шаблоном. Розпис
|
Зефір, маршмеллоу та мармелад: |
|
Мусові торти: |
Введення в мусові торти:
З чого виготовляються мусові торти:
Виготовлення мусових тортів:
Покриття тортів
Робота з мусовими тортами
Прикраса тортів мусів
|
Пекарська справа: |
Хліб, пироги та коровай Сировина для хлібопечення
Рецептури та оздоблення хліба
Приготування різних хлібобулочних виробів
Пироги – різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів. Коровай.
Княжий пиріг Паски та панетоні. Техніка плетіння декорування та формування булок
Термінологія хлібопечення Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг. Питання найму, трудові та інші контракти
|
Фото курсу: |
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2024-11-25 | понеділок |
2024-12-17 | вівторок |
2024-12-18 | середа |
2024-12-19 | четвер |
Дата | День тижня |
на 12:30 - 15:30 | |
2024-11-25 | понеділок |
2024-12-09 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2024-11-25 | понеділок |
2024-12-02 | понеділок |
2024-12-09 | понеділок |
2024-12-16 | понеділок |
2024-12-23 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2024-11-25 | понеділок |
2024-12-02 | понеділок |
2024-12-09 | понеділок |
2024-12-16 | понеділок |
2024-12-23 | понеділок |
2025-01-06 | понеділок |
2025-01-13 | понеділок |
2025-01-20 | понеділок |
2025-01-27 | понеділок |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-24 | понеділок |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-28 | понеділок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-26 | понеділок |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|