Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
36 ак. годин (9 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 4 тижнів. 3-5 разів на тиждень. Час навчання у групі (на вибір):
|
Вартість навчання для фіз осіб:
Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. Онлайн не проводиться. |
Аудиторія кондитерських курсів складається з:
|
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання: До програми входять такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Кондитерське мистецтво: |
Основи кондитеської справи (теорія) - 4 ак годиниВступ
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва на кондитерських курсах
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів
Заміс тесту та способи його розпушення
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів
Рецепти популярних кондитерських виробів ( більше 100 рецептів) в особистому кабінеті слухача. Кондитерське мистецтво (практика)Бездрожжеве тісто
Технологія приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста
Технологія приготування пісочного тіста
Технологія приготування дріжджового та листкового тіста
Технологія приготування білково-горіхового тіста
Технологія приготування повітряного тіста
Крема, вершки
Суфле та муси
Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Фото курсу: |
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 12:30 - 15:30 | |
2025-02-03 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-06 | четвер |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-24 | понеділок |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-28 | понеділок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-26 | понеділок |
2025-06-02 | понеділок |
2025-06-09 | понеділок |
2025-06-16 | понеділок |
2025-06-23 | понеділок |
2025-06-30 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2025-01-31 | п'ятниця |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-24 | понеділок |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-28 | понеділок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-26 | понеділок |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|