Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Кулінарні курси КиївКухар 1+2+3 рівні ( 3, 4, 5 розряд)(українська, європейська, висока французька кухня, італійська, паназійська, японська кухня, кавказька кухня) Сайт для мобільних пристроїв тут |
124 ак години (31 заняття по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв). Тривалість: від 2,5 до 3 місяців, 3-5 разів на тиждень. Час навчання у групі (на вибір):
|
Вартість навчання (очно) для фіз осіб:
Навчання проходить в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика 95%. |
Аудиторія курсу Кухар 5 розряду складається з:
|
Після закінчення курсу Ви будете вміти:
Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Після закінчення навчання можна пройти практику у ресторанах Києва. Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів для 1 практичного заняття – 50 – 70 грн. Готові страви можна забрати із собою. Японською кухнею навчальний центр надає рис, норі, оцет, соєвий соус. Начинки (риба, огірки, креветки та інше - приносять слухачі). Готові страви учні забирають додому. Після закінчення навчання видається диплом и вакансії. |
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входять такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Основи кулінарії, технологія приготування страв, HACCP: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
Основи кулінарії:
Охорона праці:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах кулінарії.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів:
Холодні страви та закуски:
Перші страви на курсах кулінарії:
Другі страви на курсах кулінарії.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру.
Гарніри на кулінарних курсах
Соуси на курсах кулінарії
Солодкі страви та десерти, напої на кулінарних курсах
|
Українська кухня: |
Про українську кухню. Технологія приготування страв Основні рецепти страв української кухні. Обробка птиці, риби та ін.
Перші страви на кулінарних курсах:
Другі страви на кулінарних курсах:
Страви з тіста:
Гуцульська та закарпатська кухня:
|
Основи кондитерського мистецтва: |
|
Європейська кухня: |
Англійська кухня
|
Ірландська кухня
|
Австрійська кухня
|
Німецька кухня
|
Грецька кухня
|
Швейцарська кухня
|
Іспанська кухня
|
Угорська кухня
|
Румунська кухня
|
Висока французька кухня: |
На кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати найвишуканіші та найпопулярніші страви французької кухні, навчатися їх оформляти та вражати майбутніх гостей ресторанів. Закуски:
|
Супи:
|
Овочі:
|
Риба:
|
Страви з м'яса
|
Субпродукти та яйця:
|
Десерти:
|
Італійська кухня: |
На кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати страви італійської кухні. Італійська кухня – одна з найпопулярніших кухонь у ресторанах. З часів римських цезарів збереглася традиція готувати м'ясо цілком, наприклад порося на рожні. Італійська кухня популярна різними видами рагу, середземноморською рибою, стравами з омарів, крабів, лангустів, креветок, каракатиць, молюсків. Особливо популярна в Італії спагетті, піца, равіолі. |
Холодні та гарячі закуски:
|
Салати:
|
Полента:
Ньоккі:
|
Перші страви:
|
Страви з риби
|
Страва з м'яса:
|
Паста:
|
Різотто
|
Піца:
|
Соуси:
|
Десерти:
|
Паназійська кухня: |
Китайська кухняНа кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати страви китайської кухні. Основу китайської кухні складає рис. У Китаї дуже популярні овочі, китайська локшина та риба. На кулінарних курсах слухачі готуватимуть відомі китайські страви, які часто замовляються у ресторанах Києва.
|
В"єтнамська кухня кухняСалати
Супи
Другі страви
|
Корейська кухня
|
Тайська кухняНа кулінарних курсах слухачі познайомляться з екзотичною тайською кухнею. Основним компонентом тайської кухні є рис. Також, рисова локшина, іноді локшина із пшеничного борошна. Тайські страви багаті морепродуктами, рибою, м'ясом та овочами. На кулінарних курсах слухачі зможуть навчитися готувати найпопулярніші страви національної кухні Таїланду.
|
Кавказька кухня: |
Грузинська кухняНа кулінарних курсах слухачі познайомляться зі стравами грузинської кухні. Багато грузинських страв, такі як курчата тютюну, харчо, хачапурі, широко відомі у світі і стали фактично інтернаціональними. В ідеології складання страв грузинська кухня спирається на контраст пряного та гострого. Широко використовуються овочі, як як самостійна страва, так і як доповнення до м'ясних страв.
|
Азербайджанська кухняСалати та закуски:
Супи:
Другі страви:
Молочні вироби:
|
Вірменська кухняСалати:
Супи:
Другі страви:
|
Японська кухня: |
На кулінарних курсах слухачі познайомляться з японською кухнею. Японська кухня здобула світову популярність завдяки суші. Суші, сашимі, роли – ці страви давно сподобалися українським відвідувачам ресторанів. На кулінарних курсах слухачі навчаться готувати суші, місо, сашимі та роли. Про японську кухню
Основні типи суші та основні інгредієнти на кулінарних курсах
Базова технологія приготування суші на кулінарних курсах
Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості) Соуси (соєвий соус, васабі) Традиційні напої (саке, чай) Приготування:
Роли
Смажені роли
Сашимі (Сякен, Унагі, Тай, Магуро, Іка) Місо (Суп морський вершковий, Кук-Су, Суп рибалки, Пук-Тяй, Сяке суп) Суші (Унагі, Сяке, Ебі, Амо Ебі, Тай, Хоккігай, Іка Мае, Кай есе, Сяке Канапе, Кані, Мікс Спайсі, Сяке Кунсай, Муки Ебі, Ісобі)
|
Кава та обладнання, приготування еспресо:
|
Обладнання та необхідний інвентар Кава-машина
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Кава
Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо
Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти. Правила приготування еспресо (правила 5М)
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: Стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|