Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Курси КейтерингуМенеджер з кейтерингуочно в Києві або онлайн
|
60 ак. годин (15 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців, 2-3 разів на тиждень. Час навчання у групі (на вибір):
|
Вартість очного (офлайн/ онлайн) навчання 60 ак годин для фіз осіб:
Вартість очного (офлайн/ онлайн) навчання + Фуршетні страви (тільки очно) 68 ак годин для фіз осіб:
|
Аудиторія курсу Кейтеринг складається з:
|
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
Курси кейтерингу - це професійні курси з організації та проведення кейтерингових послуг. Курс кейтерингу включає навчання організації кейтерингу, а також дасть основні поняття з виготовлення фуршетних страв, рецептури, а також прикраси святкового столу квітами та квітами з фруктів та овочів (карвінг). Викладачі – директори ресторанів, з великим досвідом ведення та організації ресторанного господарства в Україні. Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання До програми входять такі дисципліни 60 ак годин:
Додатково: Фуршетні страви - 8 ак годин (очно):
Разом: 68 ак годин |
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Кейтеринг: |
Вступ
Як стати кейтеринговим оператором
Управління кейтеринговою організацією або відділом кейтерингу при ресторані
Персонал
Устаткування
Дрібне кухонне обладнання
Інгредієнти та меню
Продаж кейтеринг-послуг
Калькуляція
Укладення контракту
Організація кухні
Практичні аспекти розробки заходів:
Реклама послуг кейтерингу:
|
Ресторанний менеджмент: |
Історія появи ресторанів та кафе
Типи та категорії ПОП
Організаційна структура підприємства громадського харчування, місце та роль адміністратора в управлінському персоналі:
Персонал ресторану
Сервісні складові успішного ресторану
Підготовка адміністратора (метрдотеля) до обслуговування гостей та робота під час робочого дня.
Організація проведення урочистостей.
Особливості роботи ресторану та бару, розташованих у готелі.
Участь адміністратора у процесі управління обслуговуючим персоналом ресторану:
Документація, за яку несе відповідальність адміністратор ресторану (наявність та оформлення):
Безпека у ресторані
Державний контроль та нагляд за діяльністю закладів ресторанного господарства
|
Мистецтво обслуговування: |
Типи та категорії ПОП.
Історія появи ресторанів та кафе. Характеристика та призначення приміщень ресторану, кафе
Матеріально – технічне забезпечення
Підготовка Залів для обслуговування.
Характеристика меню та прейскуранти. Карти вин.
Обслуговуючий персонал.
Обслуговування відвідувачів.
Обслуговування бенкетів. Їхні види.
Спеціальні форми обслуговування.
Форми прискореного обслуговування.
Практичні заняття з навчання технічним прийомам роботи офіціанта. Зустріч гостей.
Техніка роботи з тацею.
Практичні заняття під час роботи зі столовою білизною.
Робота зі їдальнею, фарфоровим посудом.
Сервірування столу столовими приладами.
Сервірування столів склом. Правила та способи.
Сервірування спеціями. Вимоги до них.
Робота з пляшками.
Сервірування до сніданку, обіду, вечері.
Прибирання столів. правила. Черговість.
Подання фруктів, тортів, апперативів.
Техніка розрахунку із відвідувачами. Етика та професійна психологія офіціанта.
Торгівельний діалог.
|
HACCP/ХАССП: |
Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Барна справа: |
Бар та барна справа
Основні види барів:
Професійна етика
Обладнання та професійний інвентар барів на курсах адміністраторів ресторану
Підготовка бару до роботи
Зустріч гостей
Каса
Закриття бару, передача зміни барменом
Особливості сервісу продажу за барною стійкою
Товарний асортимент бару
Асортименти міцних алкогольних напоїв бару
Технологія виробництва алкогольних напоїв
Слабоалкогольні напої на курсах адміністратор ресторану Вино та його класифікація
Ігристі вина та способи їх виробництва
Кріплені вина та їх історія
Пиво та які його типи зустрічаються у барах
Бренді та його типи Коньяк. Історія напою. Особливості виробництва
Арманьяк та його відмінності від коньяку
Віскі
Лікери, біттери, вермути, абсент
Відпрацювання методів приготування коктейлів Мадл, Бленд та напої, що горять ( на заняттях з міксології)
Історія рому, джину та текіли Ром, його історія та традиції. Стилі рому та його класифікація
Текіла та мескаль. Відмінності та особливості виробництва
Джин та його історія
Безалкогольні напої
|
Кава та обладнання, приготування еспресо:
|
Обладнання та необхідний інвентарКава-машина
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Кава
Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо
Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти. Правила приготування еспресо (правила 5М)
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Ідеальний еспресо - класика
Традиційне меню кави.
Коретто – поєднання кави з алкогольними напоями
Правила приготування еспресо (правила 5М)
Практичні заняття з приготування еспресо. |
Карта вин: |
Вступна частина
Якість у вині
Технології виробництва вин
Органолептика вина
Виноробство Франції
Виноробство Італії
Виноробство Іспанії
Виноробство Португалії
Виноробство Чилі та Аргентини
Виноробство Юар
Виноробство Австралії та Нової Зеландії
Виноробство Німеччини, Угорщини та Австрії
Кріплені вина світу
Ігристі вина світу
Міцні алкогольні напої. Коньяк, арманьяк, кальвадос, граппа Історія створення. Технологія виробництва. Регіони. Провідні бренди та виробники. Гастрономія. Законодавча база та класифікація. Лікери, біттери, вермути
Віскі: Шотландія, Ірландія, США, Японія
Джин, ром, текіла
Горілка та напівгар
Саке
Сир та вино
Сигари
Робота сомельє у ресторані
|
Фуршетні страви: |
Холодні закуски
Гарячі закуски
Десерти
|
Психологія спілкування з клієнтами: |
Введення в психологію
Клієнти.
|
Що таке система управління персоналом у сучасній організації Яка вона, сучасна організація:
Що таке управління персоналом в діджітал (digital) організації:
Які очікування бізнесу від роботи менеджерів з персоналу (HR-менеджери):
Які найбільш характерні помилки роблять HRи та рекомендації щодо їх усунення
Виконання навчального завдання. Як використовувати HR-маркетинг у пошуку, залученні та підборі кандидатів на вакантну посаду (професію, спеціальність) Як створити інфраструктуру для найму:
Які сучасні джерела використовувати для сорсингу персоналу (staff sourcing):
Як скласти привабливе оголошення про вакансію:
Які особливості слід враховувати під час організації підбору різних категорій персоналу:
Як оцінювати відповідність кандидатів вимогам вакантної посади (професії, спеціальності) Яка структура відбору кандидатів на вакантну посаду - воронка залучення:
Як працювати з документами кандидата:
Як планувати та проводити співбесіду з кандидатами на вакантні посади (професії, спеціальності):
Як оцінити відповідність кандидатів вимогам вакантної посади (професії, спеціальності):
Як прийняти рішення про прийом кандидата на роботу та оцінити ефективність підбору Які технології та методики кадрового профайлінгу використовувати під час проведення інтерв'ю:
Як прийняти рішення про вибір кращого кандидата та забезпечити зворотний зв'язок кандидатам:
Які послуги використовуються для роботи з даними про кандидатів:
Як оцінити ефективність підбору персоналу:
Як організувати процес адаптації/ онбордингу ( onboarding ) персоналу Які особливості випробування при прийомі на роботу:
Як побудувати систему адаптації персоналу:
Як використовувати метод коуч-наставництва в системі адаптації/онбордингу нових співробітників, модель GROW:
Які типові помилки допускаються при адаптації/онбордингу та рекомендації щодо їх усунення:
Як організувати та провести оцінку та атестацію персоналу Що таке оцінка персоналу і для чого вона потрібна:
Як використовувати модель мети та SMART-методику в оцінці персоналу:
Як розробити та впровадити систему оцінки персоналу:
Які технології та методи використовуватиме визначення рівня розвитку компетенцій:
Як аналізувати результати оцінки Який метод вибрати для оцінки персоналу:
Як систематизувати, узагальнити та проаналізувати результати оцінки персоналу:
Як використовувати результати оцінки/атестації:
Які найбільш поширені помилки та труднощі зустрічаються у проведенні оцінки персоналу та рекомендації щодо їх усунення:
Як побудувати корпоративні T&D систем для розвитку та мотивації працівників Що таке система навчання та розвитку персоналу:
Які основні етапи організації роботи з навчання та розвитку персоналу:
Які сучасні методи можна використовувати у навчанні співробітників:
Як оцінити ефективність навчання персоналу (за Д. Кіркпатріком):
Як побудувати систему мотивації та стимулювання персоналу / C&B Що таке мотивація персоналу:
Які сучасні підходи до трудової мотивації використовуються для управління персоналом:
Як застосовувати матеріальні та нематеріальні системи, методи та форми стимулювання в управлінні персоналом:
Типові помилки у розробці системи стимулювання персоналу та рекомендації щодо їх усунення
Як керувати поведінкою персоналу (корпоративна соціальна політика) Що таке корпоративна (організаційна) культура:
Які основні стилі використовуються при управлінні персоналом:
Як працювати з конфліктами:
Що таке корпоративний імідж компанії:
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: Стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2025-02-12 | середа |
2025-02-19 | середа |
2025-02-26 | середа |
2025-03-05 | середа |
Дата | День тижня |
на 12:30 - 15:30 | |
2025-02-26 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2025-01-27 | понеділок |
2025-01-30 | четвер |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-06 | четвер |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-12 | середа |
2025-02-13 | четвер |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-20 | четвер |
2025-02-24 | понеділок |
2025-02-27 | четвер |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-04 | вівторок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-11 | вівторок |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-18 | вівторок |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-25 | вівторок |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-01 | вівторок |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-08 | вівторок |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-15 | вівторок |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-22 | вівторок |
2025-04-28 | понеділок |
2025-04-29 | вівторок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-06 | вівторок |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-13 | вівторок |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-20 | вівторок |
2025-05-26 | понеділок |
2025-05-27 | вівторок |
2025-06-02 | понеділок |
2025-06-03 | вівторок |
2025-06-09 | понеділок |
2025-06-10 | вівторок |
2025-06-16 | понеділок |
2025-06-17 | вівторок |
2025-06-23 | понеділок |
2025-06-24 | вівторок |
2025-06-30 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2025-01-27 | понеділок |
2025-01-29 | середа |
2025-01-30 | четвер |
2025-01-31 | п'ятниця |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-05 | середа |
2025-02-09 | неділя |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-24 | понеділок |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-12 | середа |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-19 | середа |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-26 | середа |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-02 | середа |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-09 | середа |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-16 | середа |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-23 | середа |
2025-04-28 | понеділок |
2025-04-30 | середа |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-07 | середа |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-14 | середа |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-21 | середа |
2025-05-26 | понеділок |
2025-05-28 | середа |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|