Курси Італійської кухні
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Курси Італійської кухні


Курси Італійської кухні в Києві

12 ак. годин (3 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 тижня, 3 рази на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання:

  • 1 700 грн.

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика – 100%. Онлайн не проводиться.

 

Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!

 

Аудиторія курсу Італійської кухні складається з:

  • слухачів, які хочуть навчитися готувати страви італійської кухні професійно.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • готувати страви італійської кухні;
  • красиво прикрашати та подавати страви італійської кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

У вартість не входять товари. Приблизно вартість продуктів 150-200 грн. на кожен день заняття (всього 3 дні). Продукти купуються у магазині "Ультрамаркет" учасниками групи. Готові вироби учасники забирають додому. Набір продуктів залежить від вибраного меню.

З собою на заняття необхідно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух. Харчові лотки.

Програма навчання

 

Структура програми навчання:

  • Холодні та гарячі закуски
  • Салати
  • Полента та ньоккі
  • Перші страви
  • Страви з риби
  • Страви з мяса
  • Паста
  • Різотто
  • Піца
  • Соуси
  • Десерти
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Холодні та гарячі закуски:

  • Банья кауда
  • Fonduta
  • Антипасти з маринованими овочами (antipasti)
  • Антипасти з восьминогами (antipasti)
  • Антипасто із запеченими перцями
  • Асорті канапе з моцарелою
  • Баклажани, фаршировані булгуром, фетою та помідорами конфі.
  • Страва з шинкою та фігами
  • Брускетта
  • Буратта з песто
  • Граден із мідій
  • Запечені польпетти з броколі
  • Зелений салат з анчоусною заправкою "Вінегрет" та креветками
  • Кабачки, запечені у духовці
  • Канапе з анчоусами
  • Канапе з рікоттою
  • Канелоні зі шпинатом та моцарелою
  • Капоната
  • Капрезе
  • Кростіні з песто
  • Кростіні з сиром моцарелла та пармською шинкою
  • Мальфатті
  • Мариновані перці
  • Морські гребінці по-венеціанськи
  • Паніно з цукіні, грибами та соусом песто
  • Помідори, фаршировані баклажанами
  • Фаршировані запечені баклажани з песто з руколи
  • Фаршировані цукіні
  • Чамботта
  • Яйця по-партенопейськи
  • Яйця по-п'ємонтськи

Салати:

  • Неаполітанський салат
  • Міланський салат із копченою рибою
  • Салат з м'яса та шинки
  • Салат із цвітної капусти зі шпротами
  • Салат капрезе з баклажанами
  • Салат картопляний
  • Салат парадіз
  • Салат по-італійськи
  • Салат радиккіо з рукколою
  • Салат з грушами та горіхами
  • Салат з ківі, кабачками та фенхелем
  • Салат з червоною цибулею, хурмою, селерою та рожевим перцем
  • Салат з помідорами та моцареллою
  • Салат з помідорами, фенхелем та кальмаром
  • Салат із тунцем
  • Салат з тунцем, Galbani Mozzarella Light та солодким червоним перцем
  • Салат з фенхелем та апельсинами

Полента та ньоккі:

Полента:

  • Італійська полента
  • Полента з грибами
  • Полента із сиром

Ньоккі:

  • Ньоккі з Казентіно
  • Гарбузові ньокки
  • Картопляні ньокки (італійські галушки) з пасатою та беконом

Перші страви:

Перші страви:

  • Густий суп із морепродуктів
  • Делікатесний суп
  • Італійський грибний суп
  • Консоме по-міланськи
  • Консоме з курчам і макаронами
  • Консоме з курчам та макаронами («Гарібальді»)
  • Цибулевий суп тосканський (італійський)
  • Основний Мінестроні
  • Профітролі
  • Суп «Мінестра»
  • Суп із сиру та яйця
  • Суп із шпинату (флорентійський)
  • Суп павеза
  • Суп з ньоккі
  • Суп із хлібом
  • Суп-пюре із сочевиці по-неаполітанськи
  • Суп-пюре по-міланськи
  • Томатний суп-пюре
  • Тосканський суп з квасолею та макаронами

Страви з риби:

  • Branzino ai porri - Сибас з цибулею-пореєм
  • Coppe esotiche con insalata di mare Салат з морепродуктів у грейпфруті
  • Filetti di branzino con crostoni di polenta.
  • Filetti di orata al pepe verde — Філе доради із зеленим перцем
  • Filetti di sarde a scapece-Філе сардин з маринованою цибулею
  • Filetti di sogliola alle melanzane - Філе камбали з баклажанами
  • Filetti di triglia alla livornese — Філе окуня по-ліворнськи
  • Filetti di trota in carpione — Філе форелі у маринаді
  • Gamberoni all'arancia - Креветки з апельсинами
  • Insalata di mare — Салат з морепродуктів
  • Insalata di mare con la rucola — Салат з морепродуктів з рукколою
  • Riso venere con polpa di granchio e gamberi — Чорний рис із крабами та креветками
  • Trota con patate e carciofi —Форель з картоплею та артишоками
  • Trote affogate -Форельс травами у білому вині
  • Баклажани, фаршировані кефаллю / Melanzane ripiene di cefalo
  • Кальмари у сковороді (Calamari in padella)
  • Кальмари тушковані
  • Морські гребінці під соусом із цукіні з грибами / Capesante con salsa di zucchine e ovuli
  • Осетрина по-італійськи
  • Приготування фльорансі
  • Риба по-сициліанськи
  • Риба припущена по-італійськи
  • Стерлядь по-італійськи
  • Філе барабульки по-ліворнськи / Triglie alla livornese
  • Ескалопи з кефалі з гливи від Надзаріо Біскотті / Scaloppine di cefalo ai funghi cardoncelli di Nazario Biscotti

Страва з м'яса:

  • Баранина з ягодами ялівцю
  • Печеня з баранини з картоплею
  • Баранина з оливками
  • Гуляш із баранини з лимонним соусом
  • Біфштекси по-неаполітанськи
  • Яловичина маринована
  • Печеня у червоному вині
  • Яловичина фарширована
  • Яловичина з пікантним соусом
  • Медальйони з телятини з фондю
  • Гусяча грудка з крес-салатом
  • Печеня з телятини з цукіні
  • Ариста по-флорентійськи
  • Біфштекс по-флорентійськи
  • Домашня курка в гострому соусі з томатів та базиліку.
  • Запечена нога ягняти
  • Кролик у соусі з волоських горіхів
  • Кролик по-іскитанськи
  • Кростіні з курячою печінкою
  • Курка у вині Кьянті
  • Курка з перцем
  • Медальйони телячі по-міланськи
  • М'ясне рагус картопляними ньокками
  • Стегенця у винному соусі
  • Відбивні з індички з начинкою з моцарелли
  • Відбивні по-міланськи
  • Плов по-п'ємонтськи
  • Рецепт салату з качки з п'ятьма спеціями
  • Рубець по-міланськи
  • Свиняча шия в апельсиновому соусі
  • Свинина, запечена у вині з яблуками
  • Томатний соус зі свинячих реберець
  • Тушений кролик із помідорами
  • Качка з апельсинами, буряковим соком та розмарином
  • Філе міньйон по-неаполітанськи
  • Курча з баклажанами
  • Курча з рисом
  • Ягнячі реберця, запечені на вугіллі
  • Курячі ніжки по-середземноморськи
  • Курка запечена з лимоном, родзинками та кедровими горіхами.
  • Курка Міланезе з томатним соусом
  • Курка фарширована мацарелою та чилі
  • Салтимбокка

Паста:

  • Баветте з меч-рибою, маслинами та фенхелем
  • Баветте з м'ясом краба
  • Баветте Трастеверіна
  • Каннеллоні
  • Каннеллоні з м'ясним фаршем
  • Лазання
  • Лазання Болоньєзе
  • Лазання класична
  • Лазання овочева
  • Лазання з беконом, грибами та шпинатом
  • Лазання з грибним соусом
  • Лазання зі свининою
  • Локшина лінгвіні з брокколі, часником та чилі
  • Локшина з помідорами та сулгуні
  • Локшина із сирним соусом
  • Локшина тальятелле з куркою
  • Лінгвіні з соусом Болоньєз
  • Лосось запечений з картоплею та оливками
  • Макарони з морепродуктами
  • Паста «Прімавера»
  • Паста в томатному соусі з шинкою
  • Паста та брокколі
  • Паста з анчоусами та оливками
  • Паста з лососем та грибами у сирному соусі
  • Паста з цвітною капустою, броколі та грибним соусом
  • Паста з вершково-шпинатним соусом
  • Пенне Арраббіату
  • Пінне з куркою у вершково-грибному соусі
  • Пінне з мідіями у горіховому соусі
  • Пінне з соусом песто
  • Салат із пенне з тунцем
  • Равіолі з сирним соусом з брокколі
  • Равіолі з печерицями
  • Рігатоні з перцем
  • Ригатоні з тефтелями зі свинини з лимоном
  • Спагетті «Аматриціана»
  • Спагетті болоньєзе
  • Спагетті карбонара
  • Спагетті «Неро» з креветками
  • Спагетті по-сіцилійськи
  • Спагетті з лососем
  • Спагетті з соусом путтанеска із зеленими оливками
  • Спагетті із сиром
  • Спагетті з телятиною
  • Тальятелле з курячою печінкою
  • Тальятелле з лососем
  • Тальятелле з м'ясними тефтелями
  • Тортелліні з козячим сиром
  • Тортелліні, фаршировані грибами
  • Феттучіне з білими грибами

Різотто:

  • Основний рецепт різотто
  • Різотто ала міланезе
  • Різотто по-венеціанськи
  • Різотто з брокколі та яєчнею
  • Різотто з грибами
  • Різотто з грибами та сиром
  • Різотто з копченим лососем
  • Різотто з куркою та овочами по-швидкому
  • Різотто з цибулею-пореєм та томатами
  • Різотто з перцем
  • Різотто із сиром
  • Різотто з тунцем та грибами
  • Рис по-італійськи
  • Рис по-п'ємонтськи

Піца:

  • Кальзоне
  • Овочева піца з козиним сиром
  • Піца «Пори року»
  • Піца «Гардінієра»
  • Піца «Маргарита»
  • Піца «Маринара»
  • Піца в мексиканському стилі
  • Піца калабрійська
  • Піца з авокадо та шинкою
  • Піца з анчоусами та цибулею
  • Піца з беконом та пепероні
  • Піца з шинкою та сиром
  • Піца з грибами
  • Піца з грибами та оливками
  • Піца з грибами з листкового тіста
  • Піца із запеченими овочами
  • Піца з червоним виноградом, медом, розмарином та сиром
  • Піца з куркою та арахісовим маслом
  • Піца з лососем
  • Піца з морепродуктами
  • Піца з м'ясними кульками
  • Піца з сиром та артишоками
  • Піца з гарбузом та сиром

Соуси:

  • Болоньєзе – густий соус з м'ясного фаршу з помідорами
  • Грибний соус
  • Італійський соус «карбонару»
  • Італійський соус до макаронів
  • Італійський томатний соус
  • Горіховий соус
  • Песто класичний
  • Соус із шампіньйонів з петрушкою
  • Соус Карузо
  • Соус Марсала
  • Соус з томатами та морепродуктами
  • Соус сирний з кабачками
  • Соус часниковий для спагетті
  • Соуси Мохо
  • Томатний соус з пряними травами

Десерти:

  • Аффогато
  • Забайоне
  • Панна Котта
  • Печиво амаретті зі сливами у вині
  • Рисовий десерт із яблуками
  • Сицилійська касата (касата сичіліана)
  • Суфле по-сицилійськи
  • Тірамісу
  • Фрукти у вині
  • Шоколадні канолі

Фото курсу:

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 18:30 - 21:30
2024-11-21
четвер
2024-11-28
четвер
2024-12-05
четвер
2024-12-12
четвер
2024-12-19
четвер
Дата
День тижня
на 10:00 - 13:00
2024-11-28
четвер
2024-12-05
четвер
2024-12-12
четвер
2024-12-19
четвер
2025-01-08
середа
2025-01-15
середа
2025-01-22
середа
2025-01-29
середа
2025-02-05
середа
2025-02-12
середа
2025-02-19
середа
2025-02-26
середа
2025-03-05
середа
2025-03-12
середа
2025-03-19
середа
2025-03-26
середа
2025-04-02
середа
2025-04-09
середа
2025-04-16
середа
2025-04-23
середа
2025-04-30
середа
2025-05-07
середа
2025-05-14
середа
2025-05-21
середа
2025-05-28
середа
Дата
День тижня
на 13:00 - 16:00
2024-11-21
четвер

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  сертифікат навчального центру (український) та/або сертифікат міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору