Курси французької кухні
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Курси французької кухні


Курси французької кухні в Києві

12 ак. годин (3 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 2 тижні через день.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання:

  • 1 700 грн.

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика – 100%. Онлайн не проводиться.

Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!

Аудиторія курсу Французької кухні складається з:

  • слухачів, які хочуть навчитися готувати страви французької кухні професійно.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • готувати страви французької кухні,
  • красиво прикрашати та подавати страви французької кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Навчання французької кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси французької кухні складаються з 80% практики і 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 100-150 грн. Усього 3 заняття через день. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Після закінчення навчання всі готові страви забираються додому.

З собою потрібно мати: кітель чи фартух, харчові лотки.

Програма навчання

Структура програми навчання:

  • Закуски
  • Супи
  • Овочі
  • Риба
  • Страви з мяса
  • Субпродукти та яйця
  • Десерт
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Закуски:

На кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати найвишуканіші та найпопулярніші страви французької кухні, навчатися їх оформляти та вражати майбутніх гостей ресторанів.

Закуски:

  • Гриби з вином у сметані
  • Домашній сервелат
  • Жюльєн із лісових грибів із сиром
  • Жюльєн із подосиновиків та молодих цукіні
  • Жульєн із птиці
  • Жюльєн з грибами
  • Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином
  • Картопля по-паризьки
  • Кіш Лорен (Quiche Lorrain)
  • Кільця кальмара-гриль із соусом
  • Айолі
  • Королівські креветки у грибному соусі
  • Олія Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)
  • Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами
  • Мідії у вершковому соусі
  • Міньонетт (Mignonette Sauce)
  • Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині
  • Мус із авокадо з гострим сиром
  • Мус із баклажану з козячим сиром
  • Мус із печеного перцю зі шматочками панчетти
  • Мус із селери з яблуками
  • Огірки фаршировані
  • Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)
  • Омар у томатно-коньячному соусі
  • Паштет з курячої печінки
  • Паштет з печінки та свинини
  • Печінковий паштет
  • Рулетики з шинки з грибами
  • Риба та овочі під часниковим майонезом
  • Альолі Салат «Нісуаз»
  • Салат із печених буряків
  • Салат із селери (бон фам)
  • Салат літній
  • Салат м'ясний
  • Соус Beurre Monté
  • Суфле із лісових грибів
  • Суфле із сиром
  • Тартар із яловичини.
  • Тартар із лосося
  • Тартар із тунця
  • Террін з качки

 

Супи:

  • Буйабес з соусом руй
  • Буйабес із часниковими крутонами з айолі (bouillabaisse)
  • Вішісуаз
  • Консоме з овочами та яйцем по-паризьки
  • Паризький цибульний суп
  • Суп жульєн
  • Суп по-провансальськи
  • Суп-пюре по-французьки
  • Французький овочевий суп (pistou)

Овочі:

  • Запечена картопля по-французьки
  • Картопля запечена по-французьки (дофіні)
  • Картопля запечена з сиром, беконом та вершками
  • Картопля запечена з часником і чебрецем
  • Картопля ліонез
  • Картопляні смажені кульки «пом дюшес»
  • Картопляний рулет з мідіями та соусом Айолі
  • Гратен зі спаржі
  • Зелена квасоля з мигдалем
  • Овочевий гуляш
  • Спаржа а ла фонтенель
  • Спаржа по-провансальськи
  • Картопля «Дофін»
  • Каштани тушковані
  • Рататуй

Риба:

  • Заливна осетрина
  • Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин
  • Короп зі щавлем
  • Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі
  • Краби запечені у вершковому соусі
  • Устриці з Камамбер
  • Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею
  • Фламбе з королівських креветок із фенхелем
  • Осетрина під соусом бешамель
  • Фламбе з морепродуктів
  • Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше
  • Террін із форелі
  • Морські гребінці з фуа-гра, ягодами та гострим медовим соусом
  • Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»

Страви з м'яса:

  • Бьоф бургіньйон (bœuf bourguignon)
  • Біфштекс провансальський
  • Яловичина по-бурґундськи
  • Яловичина з білими грибами та фуа-гра
  • Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук
  • Конфі з качки на кшталт sous vide
  • Мус із глухаря з гусячими шкварками
  • Мус із дикої качки з морошкою
  • Півень у вині
  • Рагу з ягняти
  • Рійет із кролика з чорносливом
  • Рієт з лосося
  • Рієт з качки
  • Розети свинячі по-провансальськи
  • Рулети з яловичини, фаршировані свининою
  • Суфле із качки
  • Тартар із телятини
  • Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра
  • Теплий салат з качиної грудки магре
  • Терин з індички, ялівцю та горошин чорного перцю
  • Террін із кролик
  • Террін по-сільськи
  • Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра
  • Фрікасе з курки
  • Курча з морквою
  • Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра
  • Шукрут
  • Баранині котлети з цибульним соусом
  • Бургундський гуляш (Boeuf Bourguignonne)
  • Гуляш по-бургундському
  • Гуляш по-французьки
  • Голубці по-провансальськи
  • Курячі стегенця по-провансальськи
  • Курка «Маренго»
  • Курка у червоному вині (Coq au vin)
  • Курка запечена цілком по-французьки
  • Курка тушкована з грибами (cassoulet)

Субпродукти та яйця:

  • Мізки запечені по-паризькому
  • Куряча фуа-гра
  • Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу
  • Омлет із травами
  • Террін з фуа-гра з селери
  • Фуа-гра у шоколаді
  • Фуа гра з апельсинами в карамелі
  • Фуа-гра з мускатним виноградом
  • Фуа-гра з фігами
  • Фуа-гра з ягодами в портвейн
  • Фуа-гра, пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом
  • Яйця на крутонах з олією анчоусів
  • Яйця-кокотт
  • Яйця-пашот по-бурґундськи

 

Десерти:

Десерти:

  • Млинці по-французьки
  • Груші «Решельє»
  • Крем брюле
  • Крокети з рису з абрикосами (кольбер)
  • Морозиво по-льєжськи
  • Персики під соусом
  • Сніжки
  • Сирне серце з ягодами
  • Шоколадний крем

Фото курсу:

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 18:30 - 21:30
2024-11-21
четвер
2024-11-28
четвер
2024-12-05
четвер
2024-12-12
четвер
2024-12-19
четвер
Дата
День тижня
на 10:00 - 13:00
2024-11-28
четвер
2024-12-05
четвер
2024-12-12
четвер
2024-12-19
четвер
2025-01-08
середа
2025-01-15
середа
2025-01-22
середа
2025-01-29
середа
2025-02-05
середа
2025-02-12
середа
2025-02-19
середа
2025-02-26
середа
2025-03-05
середа
2025-03-12
середа
2025-03-19
середа
2025-03-26
середа
2025-04-02
середа
2025-04-09
середа
2025-04-16
середа
2025-04-23
середа
2025-04-30
середа
2025-05-07
середа
2025-05-14
середа
2025-05-21
середа
2025-05-28
середа
Дата
День тижня
на 13:00 - 16:00
2024-11-21
четвер

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  сертифікат навчального центру (український) та/або сертифікат міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору