![]() | |
![]() | Про компанію |
![]() | |
![]() | Знижки та акції |
![]() | |
![]() | Відгуки |
![]() | |
![]() | Онлайн консультації |
![]() | |
![]() | Статті |
![]() | |
![]() | Контакти |
![]() |
![]() | 68 ак годин (17 занять по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв). Термін навчання: від 2 до 2,5 місяців, 2-3 рази на тиждень Час навчання в групі :
|
![]() | Вартість навчання (очно) для фіз осіб:
Навчання проходить в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика 95%. |
![]() |
Програма призначена для:
|
Після закінчення курсів кухарів Ви будете знати:
вміти:
Продукти у вартість навчання не входять. Продукти закуповуються слухачами (групою) перед заняттям у магазині "Ультрамаркет". Орієнтовна вартість товарів на 1 практичне заняття - 40-60 грн (залежно від меню). Навчання складається з 10% теорії та 90% практики. 100% теорія та рецептура є в особистому кабінеті слухача, доступ до якого видається під час укладання договору. З теорією необхідно ознайомитись до початку навчання. Готові страви забираються додому. З собою потрібно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки для транспортування страв додому. Після закінчення навчання кухарів видається диплом + додаток до диплому та вакансії. Можна замовити диплом міжнародного зразка. |
Програма навчання |
![]() |
Структура програми навчання:В програму входять наступні дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
![]() | Програма навчання:Основи кулінарії, технологія приготування страв, HACCP: |
![]() |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Основи кулінарії:
Охорона праці на курсах кухарів:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах кухарів.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів:
Холодні страви та закуски на курсах кухарів:
Перші страви:
Другі страви.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру.
Гарніри на курсах поварів
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої на курсах кухарів
|
Українська кухня: |
![]() |
Про українську кухню. Технологія приготування страв Основні рецепти страв української кухні. Обробка птиці, риби та ін.
Перші страви на курсах кухарів:
Другі страви на курсах кухарів:
Страви з тіста:
Гуцульська та закарпатська кухня:
|
Основи кондитерського мистецтва: |
![]() |
|
Кава, методи приготування: |
Обладнання та необхідний інвентар
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Правила приготування еспресо (правила 5М)
Ідеальний еспресо - класика
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: Стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Фото курсу: |
![]() |
![]() | Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2025-04-23 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-24 | четвер |
2025-04-28 | понеділок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-06-02 | понеділок |
2025-06-09 | понеділок |
2025-06-16 | понеділок |
2025-06-23 | понеділок |
2025-06-30 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2025-04-22 | вівторок |
2025-04-24 | четвер |
2025-04-29 | вівторок |
2025-05-06 | вівторок |
2025-05-13 | вівторок |
2025-05-20 | вівторок |
2025-05-27 | вівторок |
2025-06-03 | вівторок |
2025-06-10 | вівторок |
2025-06-17 | вівторок |
2025-06-24 | вівторок |
2025-07-01 | вівторок |
2025-07-08 | вівторок |
2025-07-15 | вівторок |
2025-07-22 | вівторок |
2025-07-29 | вівторок |
2025-08-05 | вівторок |
2025-08-12 | вівторок |
2025-08-19 | вівторок |
2025-08-26 | вівторок |
2025-09-02 | вівторок |
2025-09-09 | вівторок |
2025-09-16 | вівторок |
2025-09-23 | вівторок |
2025-09-30 | вівторок |
2025-10-07 | вівторок |
2025-10-14 | вівторок |
2025-10-21 | вівторок |
2025-10-28 | вівторок |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
![]() | Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
![]() | Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|