Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Курси Кухаря Київ(професійний курс: з нуля до 4 розряду: українська та європейська кухні) Сайт для мобільних пристроїв тут |
92 ак. години (23 заняття по 4 ак. години, 1 ак. год = 45 хв). Термін навчання: від 1,5 до 2 місяців, 3-6 занять в тиждень (понеділок, середа та п'ятниця). Час навчання в групі (на вибір):
|
Вартість навчання (очно) для фіз осіб:
Навчання проходить в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика 95%. |
Аудиторія курсу Кухар 4 розряд:
|
Після закінчення курсу Ви будете вміти:
Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Продукти до вартості навчання не входять. Орієнтовна вартість продуктів на одне практичне заняття – 40-70 грн, в залежності від кухні світу. Продукти можна купити в магазині "Ультрамаркет", який знаходиться відразу біля навчального центру. Готові страви слухачі забирають додому. Практичні заняття проводяться на базі навчального центру – слухачі готують різноманітні страви української та європейської кухні. Надається 4 розряд. На заняття потрібно з собою взяти: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки. Після закінчення навчання видається диплом + додаток до диплому та вакансії від ресторанів Києва та області, допомога у працевлаштуванні та практиці у ресторанах (безкоштовно). |
Програма навчання |
Структура навчальної программи:В програму входять наступні дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Основи кулінарії, технологія приготування страв, HACCP: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
Основи кулінарії:
Охорона праці на курсах кухаря:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів на курсах повара:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах кухаря.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів на курсах кухаря:
Холодні страви та закуски:
Перші страви на курсах кухаря:
Другі страви на курсах кухаря.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру на курсах кухаря.
Гарніри
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої
|
Українська кухня: |
Про українську кухню. Технологія приготування страв Основні рецепти страв української кухні. Обробка птиці, риби та ін.
Перші страви на курсах повара:
Другі страви на курсах кухаря:
Страви з тіста:
Гуцульська та закарпатська кухня:
|
Європейська кухня: |
Англійська кухня в курсі кухаря
|
|
Ірланська кухня на курсах кухаря
|
Грецька кухня на курсах кухар
|
Іспанська кухня на курсах кухаря
|
Австрійська кухня в курсі кухар
|
Швейцарська кухня на курсах кухар
|
Німецька кухня на курсах кухаря
|
Угорська кухня в курсі кухар
|
Румунська кухня на курсах кухар
|
Висока французька кухня: |
Закуски:
|
Супи:
|
Овочі:
|
Риба:
|
Блюда з м'яса
|
Субпродукти та яйця:
|
Десерти:
|
Італійська кухня: |
Про італійську кухню
|
Салати:
|
Полента:
Ньоккі:
|
Перші страви:
|
Страви з риби
|
Страви з м'яса:
|
Паста:
|
Різотто
|
Піца:
|
Соуси:
|
Десерти:
|
Основи кондитерського мистецтва: |
|
Кава, методи приготування: |
Обладнання та необхідний інвентар
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Правила приготування еспресо (правила 5М)
Ідеальний еспресо - класика
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: Стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|