Як буде проходити навчання?
На заняттях з європейської кухні Ви вчитиметеся готувати страви англійської та ірландської кухні, грецької кухні, іспанської кухні, німецької та австрійської кухні, угорської та румунської кухні, високої французької кухні та італійської кухні.
Перед першим заняттям Ви обговорите з групою меню, зробите калькуляцію страв. Продукти слухачі купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Вартість продуктів приблизно 50-60 грн. на 1 практичне заняття. Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і забираю їх додому.
Скільки практичних занять по курсу?
11 практичних занять.
В які дні тиждня буде проходити навчання?
Основні заняття з кулінарії проходять у понеділок, вівторок та четвер. Можна займатися по вихідних днях зранку.
Чи можна закінчити курс швидше?
Курс можна закінчити швидше, якщо відвідувати заняття кілька разів на день. Наприклад, якщо Ви навчаєтесь з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30 та з 15:30 до 18:30 через день. Також можна відвідувати 3 заняття на день (і з 18:45 до 21:30). У вечірній час можна відвідувати заняття лише за день
А якщо я працюю день через день, два через два, три через три, чи можу я проходити у вас навчання?
Так можете. Приходьте зі своїм графіком до навчального центру і адміністратор постарається скласти розклад занять, що найбільше підходить для Вас. Але термін навчання у такому разі збільшиться.
Що із собою треба брати на заняття?
З собою на заняття потрібно брати змінний одяг: кітель або фартух, головний убір.
Чи видаються навчальні матеріали, чи потрібно вести конспект?
Під час укладання договору видається доступ до особистого кабінету слухача. У ньому міститься вся теорія з курсу, збірники рецептур для підприємств ресторанного господарства, бібліотека. Для реєстрації Вам необхідно взяти з собою електронну адресу. Вести конспект Ви можете, для цього Вам необхідно принести зошит та ручку.
Чи є іспити чи заліки?
Наприкінці курсу є іспит із приготування страв європейської кухні. Після закінчення навчання Вам необхідно буде здати письмову дипломну роботу та приготувати 3 страви.
Хто викладачі курсу?
Викладачі – шеф-кухарі київських відомих ресторанів, кухарі 5 розряду.
Який документ я отримаю наприкінці навчання?
Диплом кухаря 4 розряду. Можна отримати диплом кухаря міжнародного зразка (при наданні копії закордонного паспорта або перекладу прізвища та імені).