Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
28 ак. годин (7 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 0,5 -1 місяць. Час навчання у групі:
|
Вартість навчання для фіз осіб:
|
Аудиторія курса Сушистів складається з:
Курси сушистів будуть корисні тим слухачам, які хочуть отримати роботу сушиста в японському ресторані. Навчання сушиста проходить на базі навчального центру (теоретичне та практичне), а також є практика в ресторанах Києва, що діють (практика по-бажанню, після навчання). |
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
У вартість навчання входить: норі, рис, оцет, соєвий соус, гриби шиїтаки, японська локшина, інші соуси, рибні бульйони та інше. Начинки для ролів та суші у вартість навчання не входять. Начинки (на розсуд слухачів закуповуються перед заняттям – приблизно 400-500 грн на курс). Готові суші та роли можна забрати додому. Навчання складається з 10% теорії та 90% практики. 100% теорія та рецептура є в особистому кабінеті слухача, доступ до якого видається під час укладання договору. Теорію з основ кулінарії слухачі вивчають з кухарем 5 розряду. Практичні заняття відбувається у вигляді майстер-класу + практика (приготування страв кожним слухачем). Викладач розповідає теорію, демонструє приготування рису, демонструє приготування кожного виду страви. Слухачі повторюють за своїм робочим місцем приготування страви. З собою потрібно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки для транспортування страв додому. Після закінчення навчання видається диплом та додаток до диплому. |
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входить такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Японська кухня |
Вступ
Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар
Основні типи суші
Базова технологія приготування суші:
Смажені роли:
Сашимі:
Місо:
Суші:
Приготування:
|
Основи кулінарії, технологія приготування страв: |
Основи кулінарії:
Охорона праці на курсах сушистів:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах сушистів.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів:
Холодні страви та закуски на курсах сушистів:
Перші страви:
Другі страви.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць.
Гарніри на курсах сушистів
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої на курсах сушистів
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг. Питання найму, трудові та інші контракти
|
Фото курсу: |
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|