Навчання бариста
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Бариста (професійний курс)


Навчання бариста Київ

(професійний курс: кавамашина + альтернатива)  

Версія для мобільного телефону ТУТ

 Бариста (професійний курс):

24 ак. годин (6 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Повний курс навчання. Тривалість: від 1 до 3 тижнів. 2-3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання  24 ак годин:

  • 4 300 грн. (при оплаті зразу, при оплаті частинами 2500 грн + 1800 грн)
Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!

 

Аудиторія курсу Бариста складається з:

  • слухачів, які хочуть навчитися професійно готувати каву та надалі отримати роботу бариста.
  • 50% слухачів, які хочуть навчитися професійно готувати каву альтернативними способами та методами та надалі застосовувати отримані знання у своїй роботі;
  • 50% слухачів, які вже мають досвід роботи бариста або пройшли курс Бариста 1 рівень (кавоварка) і хочуть навчитися готувати каву альтернативними способами.
  • 10% слухачів, які заварюють каву вдома та хочуть навчитися підбирати рецепт спираючись на регіон, відпрацювання та інші параметри.
  • 10% слухачів, які просто люблять чорну каву і хочуть ще більше долучитися до кавової культури.

 

Після закінчення навчання на курсі Бариста Ви вмітимете:

  • розбиратися в методах заварювання кави,
  • налаштувати правильно каву-машину і помел, готувати каву.
  • готувати справжній смачний еспресо, латте, капучіно та інші напої в Харіо, Кемекс, Каліта, Конюшина, Аеропрес, Сифон (альтернативним способом).
  • розбиратися у сортах кави.

Навчання відбувається у навчальному центрі. Практичні заняття проводяться на спеціальному обладнанні.

Після закінчення навчання видається диплом та вакансії на роботу.

 

Програма навчання

Структура програми навчання:

До програми входять такі дисципліни

  • Кава та обладнання, приготування еспресо
  • Практика. Кавові напої на основі еспресо: лате, капучино, ін.
  • Альтернативні способи приготування кави
  • Психологія спілкування з клієнтом
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Кава та обладнання, приготування еспресо:

 

Обладнання, необхідний інвентар, посуд

Кава-машина

  • Пристрій кавоварки (основні вузли та деталі) догляд за нею.
  • Кавові машини для приготування кави еспресо (налаштування, робота, особливості чищення);
  • Класифікація кавового устаткування.
  • Ремонт та сервісне обслуговування.

Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел на курсах бариста

  • Налаштування кавомолки та утрамбування (темпінг) змеленої кави.
  • Методи роботи з кавомолкою.
  • Темпер.
  • Кавомолки для кави еспресо (як налаштувати кавомолку – секрети смакової якості еспресо);
  • Практичні заняття.

Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.

  • Мінімальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.
  • Посуд для кавових напоїв (у чому подаються різні кавові напої);
  • Ідеальна чашка еспресо (як готується чашка еспресо за світовими стандартами).

Кава у школі бариста

  • Історія кавового зерна.
  • Вирощування, збір, обробка та обсмажування.
  • Умови та термін зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги до зовнішнього вигляду та смаку кави.
  • Способи приготування кави. Практичні заняття.

Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо на курсах бариста

  • Пом'якшувач води.
  • Регенірація.
  • Рекомендації щодо вибору води для приготування кави.

Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти.

Правила приготування еспресо (правила 5М) на курсах бариста

  • Базові знання та навички приготування еспресо.
  • Правила його сервірування (подання) та вживання. Ідеальний еспресо.
  • Темпер.
  • Практичні заняття.
  • Ідеальний еспресо - класика.
  • Основні характеристики. Практичні заняття.
  • Збивання (спінювання) молока та нагрівання молока.
  • Пітчер. Практичні заняття.

 Капучіно, латте, макіато.

  • Практичні заняття.

Традиційне меню кави на курсах баріста.

  • Смакова сполучність кави.
  • Практичні заняття.

Коретто - поєднання кави з алкогольними напоями у школі бариста

  • Рецептури.
  • Практичні заняття.

Практика: кавові напої на основі еспресо, лате, капучино

Практичні заняття з виготовлення кавових напоїв на каво-машині: 

  • Допіо
  • Трипло
  • Рістретто
  • Лунго
  • Американо
  • Флет Вайт
  • Капучіно
  • Макіато
  • Лате
  • Кон пана
  • Бреве
  • Кава по Віденськи
  • Лате Макіато
  • Фредо
  • Айріш
  • Корето
  • Раф кави
  • Романо
  • Глясе
  • Моко
  • Марочине
  • Бічерін
  • Медовий раф

Альтернативні способи приготування кави 

Вступ

  • Альтернативні методи приготування кави.
  • Сегментування ринку споживачів кави.
  • Як і де знайти любителів альтернативної кави.
  • Як запропонувати альтернативну каву відвідувачам кафе/ресторану/бару.

Види альтернативної кави за способом приготування.

  • Аламбік, турка, джезва – кава по-східному;
  • Френч-прес;
  • Аеро прес (зворотний та прямий);
  • Пуровер;
  • Конюшина з клапаном;
  • Американ-прес;
  • Метод V60;
  • Каліта;
  • Фенікс;
  • Кемекс

Як отримати каву підбираючи сорт, використовуючи температуру, ступінь помелу, час екстракції і вибираючи метод приготування.

  • Помел. Як ступінь помелу впливає якість кави. Який помел вибрати для різних видів приготування.
  • Температура. Вплив на екстракцію та якості напою.
  • Екстракція. Вибір часу екстракції для різних способів приготування і сортів кави. Контроль.

Приготування альтернативної кави двома методами екстракції:

  • імерсія (занурення)
  • спосіб на кшталт Пуровера (проходження води через шар кави під впливом сили гравітації).

Практичні заняття:

  • Приготування кави способом по-турецьки, френч прес, аеро прес (зворотний та прямий), методом V60, кемекс.
  • Дегустація та порівняльний аналіз кави приготованої різними способами.

Психологія спілкування  з клієнтами:

Психологія успішного спілкування з клієнтами

  • Імідж та його складові в очах клієнта
  • Чи не вербальні характеристики іміджу - зовнішній вигляд, особливості пластики, міміки, невербальних характеристик мови.
  • Вербальні характеристики – вибір мови спілкування, культура спілкування, грамотність мови (професійний сленг, слова паразити тощо). Важливість грані між дружелюбністю та фамільярністю, впевненістю у собі та самовпевненістю, вимогливістю та нахабством.
  • Заборонені теми для обговорення з клієнтами.
  • Заборонені теми для обговорення між колегами у клієнтах.

Клієнт.

  • Класифікація клієнтів за гендерними, віковими, соціальними та психологічними особливостями.
  • Особливості сприйняття жінки – клієнта та чоловіка – клієнта.
  • Особливості роботи з різними віковими категоріями.
  • Соціальний статус клієнта та його значення.
  • Психологічні особливості клієнта, способи виявлення, їх облік у роботі з клієнтом.
  • Потреби, бажання та цілі клієнта – головний орієнтир у побудові роботи з клієнтом.
  • Виявлення потреб, бажань та цілей клієнта за допомогою техніки активного слухання.

Конфлікт.

  • Робота зі скаргами та запереченнями.
  • Слова - конфліктогени.

 Фото:

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 18:30 - 21:30
2024-11-21
четвер
2024-11-25
понеділок
2024-11-28
четвер
2024-12-02
понеділок
2024-12-05
четвер
2024-12-09
понеділок
2024-12-12
четвер
2024-12-16
понеділок
2024-12-19
четвер
2024-12-23
понеділок
Дата
День тижня
на 10:00 - 13:00
2024-11-23
субота
2024-11-25
понеділок
2024-11-28
четвер
2024-12-02
понеділок
2024-12-05
четвер
2024-12-09
понеділок
2024-12-12
четвер
2024-12-16
понеділок
2024-12-19
четвер
2024-12-23
понеділок
2025-01-06
понеділок
2025-01-08
середа
2025-01-13
понеділок
2025-01-15
середа
2025-01-20
понеділок
2025-01-22
середа
2025-01-27
понеділок
2025-01-29
середа
2025-02-03
понеділок
2025-02-05
середа
2025-02-10
понеділок
2025-02-12
середа
2025-02-17
понеділок
2025-02-19
середа
2025-02-24
понеділок
2025-02-26
середа
2025-03-03
понеділок
2025-03-05
середа
2025-03-10
понеділок
2025-03-12
середа
2025-03-17
понеділок
2025-03-19
середа
2025-03-24
понеділок
2025-03-26
середа
2025-03-31
понеділок
2025-04-02
середа
2025-04-07
понеділок
2025-04-09
середа
2025-04-14
понеділок
2025-04-16
середа
2025-04-21
понеділок
2025-04-23
середа
2025-04-28
понеділок
2025-04-30
середа
2025-05-05
понеділок
2025-05-07
середа
2025-05-12
понеділок
2025-05-14
середа
2025-05-19
понеділок
2025-05-21
середа
2025-05-26
понеділок
2025-05-28
середа
Дата
День тижня
на 13:00 - 16:00
2024-11-21
четвер
2024-11-24
неділя

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору