Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
44 ак. годин (11 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Базовий курс навчання. Тривалість: 1 місяць. 3 рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи. Час навчання у групі (на вибір):
основні заняття проходять по вт і четв, додаткові по пон ср птн (іноді); |
Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) для фіз осіб:
|
Аудиторія курсу Барменів складається з:
|
На курсах бармена:Слухачі вивчають мистецтво обслуговування за барною стійкою, карту вин (з дегустацією вин), роботу сомельє, міксологію (технологію змішування напоїв, їх сумісність, коктейлі світу), барне обладнання та посуд. Курси барменів відбуваються під керівництвом досвідчених викладачів-практиків, які не один рік навчають команди спеціалістів ресторанного бізнесу. Після закінчення навчання працевлаштування у ресторани, бари та паби Києва. В курс входить алкоголь та кава. Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входять такі дисципліни Бармен 3 розряду - 44 ак годин:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Барна справа:
|
Бар та барна справа
Основні види барів:
Робота бармена у баріПрофесійна етика бармена.
Обладнання та професійний інвентар барів на курсах бармена
Практичне відпрацювання навичок використання барного інвентарю
Підготовка бару до роботи на курсах бармена
Зустріч гостей на курсах бармена
Каса
Закриття бару, передача зміни барменом
Продаж у баріОсобливості сервісу продажу за барною стійкою
Асортимент баруТоварний асортимент бару
Асортименти міцних алкогольних напоїв бару на курсах бармена
Технологія виробництва алкогольних напоїв. Горілка на курсах бармена
Слабоалкогольні напої на курсах бармена Вино та його класифікація
Ігристі вина та способи їх виробництва на курсах бармена
Кріплені вина та їх історія
Пиво та які його типи зустрічаються у барах
Напрацювання швидкісної техніки роботи
Бренді та його типи на курсах бармена Коньяк. Історія напою. Особливості виробництва
Арманьяк та його відмінності від коньяку
Відпрацювання методів приготування коктейлів Білд, Стир та Фроулінг
Віскі на курсах бармена
Відпрацювання методу приготування коктейлів Шейк
Лікери, біттери, вермути, абсент на курсах бармена
Відпрацювання методів приготування коктейлів Мадл, Бленд та напої, що горять
Ром, джин та текіла на курсах бармена Ром, його історія та традиції. Стилі рому та його класифікація
Текіла та мескаль. Відмінності та особливості виробництва
Джин та його історія
Безалкогольні напої
МіксологіяМіксологія: алкогольні коктейлі та мікс – дрінки
|
Карта вин: |
Вступна частина
Якість у вині
Технології виробництва вин
Органолептика вина
Виноробство Франції
Виноробство Італії
Виноробство Іспанії
Виноробство Португалії
Виноробство Чилі та Аргентини
Виноробство Юар
Виноробство Австралії та Нової Зеландії
Виноробство Німеччини, Угорщини та Австрії
Кріплені вина світу на курсах барменів
Ігристі вина світу
Міцні алкогольні напої.
|
Ресторанний менеджмент: як працювати в ресторані, кафе та пабі: |
Типи та категорії ПОП
Організаційна структура підприємства громадського харчування:
Персонал ресторану
Сервісні складові успішного ресторану
Особливості роботи ресторану та бару, розташованих у готелі.
Безпека у ресторані
Державний контроль та нагляд за діяльністю закладів ресторанного господарства
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Психологія спілкування з клієнтами: |
Введення у психологію
Клієнти.
|
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2025-02-12 | середа |
2025-02-19 | середа |
2025-02-26 | середа |
2025-03-05 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2025-01-30 | четвер |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-06 | четвер |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-13 | четвер |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-20 | четвер |
2025-02-24 | понеділок |
2025-02-27 | четвер |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-04 | вівторок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-11 | вівторок |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-18 | вівторок |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-25 | вівторок |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-01 | вівторок |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-08 | вівторок |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-15 | вівторок |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-22 | вівторок |
2025-04-28 | понеділок |
2025-04-29 | вівторок |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-06 | вівторок |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-13 | вівторок |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-20 | вівторок |
2025-05-26 | понеділок |
2025-05-27 | вівторок |
2025-06-02 | понеділок |
2025-06-03 | вівторок |
2025-06-09 | понеділок |
2025-06-10 | вівторок |
2025-06-16 | понеділок |
2025-06-17 | вівторок |
2025-06-23 | понеділок |
2025-06-24 | вівторок |
2025-06-30 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2025-01-29 | середа |
2025-01-31 | п'ятниця |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-05 | середа |
2025-02-09 | неділя |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-24 | понеділок |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-12 | середа |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-19 | середа |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-26 | середа |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-02 | середа |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-09 | середа |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-16 | середа |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-23 | середа |
2025-04-28 | понеділок |
2025-04-30 | середа |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-07 | середа |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-14 | середа |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-21 | середа |
2025-05-26 | понеділок |
2025-05-28 | середа |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|