Як буде проходити навчання?
На заняттях з європейської кухні Ви вчитиметеся готувати страви англійської та ірландської кухні, грецької кухні, іспанської кухні, німецької та австрійської кухні, угорської та румунської кухні.
Перед першим заняттям Ви обговорите з групою меню, зробите калькуляцію страв. Продукти слухачі купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Вартість продуктів приблизно 50-80 грн. на 1 практичне заняття. Наприкінці заняття слухачі дегустують страви і забираю їх додому.
Для кого курс
Курс підійде для навчання європейським стравам для приготування вдома, також для кухарів, які мають навички, але хочуть відточити свою кулінарну майстерність.
Скільки практичних занять по курсу?
5 практичних занять.
В які дні тиждня буде проходити навчання?
Основні заняття з кулінарії проходять у понеділок, вівторок та четвер. Також є групи по вихідних.
Чи можна закінчити курс швидше?
Курс можна закінчити швидше, якщо відвідувати заняття кілька разів на день. Наприклад, якщо Ви навчаєтесь з 9:30 до 12:30, з 12:30 до 15:30 та з 15:30 до 18:30 через день. Також можна відвідувати 3 заняття на день (і з 18:45 до 21:30). У вечірній час можна відвідувати заняття лише за день
А якщо я працюю день через день, два через два, три через три, чи можу я проходити у вас навчання?
Так можете. Приходьте зі своїм графіком до навчального центру і адміністратор постарається скласти розклад занять, що найбільше підходить для Вас. Але термін навчання у такому разі збільшиться.
Що із собою треба брати на заняття?
З собою на заняття потрібно брати змінний одяг: кітель або фартух, головний убір.
Чи видаються навчальні матеріали, чи потрібно вести конспект?
Під час укладання договору видається доступ до особистого кабінету слухача. У ньому міститься вся теорія з курсу, збірники рецептур для підприємств ресторанного господарства, бібліотека. Для реєстрації Вам необхідно взяти з собою електронну адресу. Вести конспект Ви можете, для цього Вам необхідно принести зошит та ручку.
Чи є іспити чи заліки?
Наприкінці курсу є іспит із приготування страв європейської кухні.
Хто викладачі курсу?
Викладачі – шеф-кухарі київських відомих ресторанів, кухарі 5 розряду.
Який документ я отримаю наприкінці навчання?
Сертифікат. Можна отримати сертифікат міжнародного зразка (при наданні копії закордонного паспорта або перекладу прізвища та імені).