Подарунковий сертифікат на майстер-клас "Французька кухня"
|
| 9 астр. годин (3 заняття по 3 астр. години, 1 астр. год = 60 хв). Тривалість: 1-2 дні
Термін дії: 6 місяців з моменту покупки.
|
| Вартість майстер-класу: 1700 грн.
|
Святкова акційна ціна! З 27.01 по 30.01 З 31 січня 2025 року - підвищення цін.
|
Аудиторія курсу Французької кухні складається з:
- слухачів, які хочуть навчитися готувати страви французької кухні професійно.
|
Після закінчення курсу Ви вмітите:
- готувати страви французької кухні,
- красиво прикрашати та подавати страви французької кухні.
Після закінчення навчання видається сертифікат.
Навчання французької кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси французької кухні складаються з 80% практики та 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 100-150 грн. Усього 3 заняття через день. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Після закінчення навчання всі готові страви забираються додому.
З собою потрібно мати: кітель чи фартух, харчові лотки.
|
| Структура програми навчання:
- Закуски
- Супи
- Овочі
- Риба
- Страви з мяса
- Субпродукти та яйця
- Десерти
|
| Програма навчання:
Закуски:
|
|
- Гриби з вином у сметані
- Домашній сервелат
- Жюльєн із лісових грибів із сиром
- Жюльєн із подосиновиків та молодих цукіні
- Жульєн із птиці
- Жюльєн з грибами
- Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином
- Картопля по-паризьки
- Кіш Лорен (Quiche Lorrain)
- Кільця кальмара-гриль із соусом
- Айолі
- Королівські креветки у грибному соусі
- Олія Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)
- Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами
- Мідії у вершковому соусі
- Міньонетт (Mignonette Sauce)
- Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині
- Мус із авокадо з гострим сиром
- Мус із баклажану з козячим сиром
- Мус із печеного перцю зі шматочками панчетти
- Мус із селери з яблуками
- Огірки фаршировані
- Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)
- Омар у томатно-коньячному соусі
- Паштет з курячої печінки
- Паштет з печінки та свинини
- Печінковий паштет
- Рулетики з шинки з грибами
- Риба та овочі під часниковим майонезом
- Альолі Салат «Нісуаз»
- Салат із печених буряків
- Салат із селери (бон фам)
- Салат літній
- Салат м'ясний
- Соус Beurre Monté
- Суфле із лісових грибів
- Суфле із сиром
- Тартар із яловичини.
- Тартар із лосося
- Тартар із тунця
- Террін з качки
|
- Буйабес з соусом руй
- Буйабес із часниковими крутонами з айолі (bouillabaisse)
- Вішісуаз
- Консоме з овочами та яйцем по-паризьки
- Паризький цибульний суп
- Суп жульєн
- Суп по-провансальськи
- Суп-пюре по-французьки
- Французький овочевий суп (pistou)
|
Запечена картопля по-французьки
Картопля запечена по-французьки (дофіні)
Картопля запечена з сиром, беконом та вершками
Картопля запечена з часником і чебрецем
Картопля ліонез
Картопляні смажені кульки «пом дюшес»
Картопляний рулет з мідіями та соусом Айолі
Гратен зі спаржі
Зелена квасоля з мигдалем
Овочевий гуляш
Спаржа а ла фонтенель
Спаржа по-провансальськи
Картопля «Дофін»
Каштани тушковані
Рататуй
|
- Заливна осетрина
- Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин
- Короп зі щавлем
- Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі
- Краби запечені у вершковому соусі
- Устриці з Камамбер
- Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею
- Фламбе з королівських креветок із фенхелем
- Осетрина під соусом бешамель
- Фламбе з морепродуктів
- Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше
- Террін із форелі
- Морські гребінці з фуа-гра, ягодами та гострим медовим соусом
- Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»
|
|
- Бьоф бургіньйон (bœuf bourguignon)
- Біфштекс провансальський
- Яловичина по-бурґундськи
- Яловичина з білими грибами та фуа-гра
- Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук
- Конфі з качки на кшталт sous vide
- Мус із глухаря з гусячими шкварками
- Мус із дикої качки з морошкою
- Півень у вині
- Рагу з ягняти
- Рійет із кролика з чорносливом
- Рієт з лосося
- Рієт з качки
- Розети свинячі по-провансальськи
- Рулети з яловичини, фаршировані свининою
- Суфле із качки
- Тартар із телятини
- Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра
- Теплий салат з качиної грудки магре
- Терин з індички, ялівцю та горошин чорного перцю
- Террін із кролик
- Террін по-сільськи
- Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра
- Фрікасе з курки
- Курча з морквою
- Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра
- Шукрут
- Баранині котлети з цибульним соусом
- Бургундський гуляш (Boeuf Bourguignonne)
- Гуляш по-бургундському
- Гуляш по-французьки
- Голубці по-провансальськи
- Курячі стегенця по-провансальськи
- Курка «Маренго»
- Курка у червоному вині (Coq au vin)
- Курка запечена цілком по-французьки
- Курка тушкована з грибами (cassoulet)
|
- Мізки запечені по-паризькому
- Куряча фуа-гра
- Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу
- Омлет із травами
- Террін з фуа-гра з селери
- Фуа-гра у шоколаді
- Фуа гра з апельсинами в карамелі
- Фуа-гра з мускатним виноградом
- Фуа-гра з фігами
- Фуа-гра з ягодами в портвейн
- Фуа-гра, пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом
- Яйця на крутонах з олією анчоусів
- Яйця-кокотт
- Яйця-пашот по-бурґундськи
|
- Млинці по-французьки
- Груші «Решельє»
- Крем брюле
- Крокети з рису з абрикосами (кольбер)
- Морозиво по-льєжськи
- Персики під соусом
- Сніжки
- Сирне серце з ягодами
- Шоколадний крем
|
Як заказати подарунковий сертифікат?
|
Крок 1
Оплатіть сертифікат на сайті або зателефонуйте до офісу та запросіть рахунок.
Крок 2
Повідомте дату, коли Вам потрібен сертифікат.
Крок 3
Заберіть сертифікат в офісі або отримайте нову пошту.
|
Варіанти оплати:
Фізична особа:
- сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
- карткою через термінал Приватбанку в офісі;
- на сайті карткою через калькулятор,
- квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
- заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.
Юридична особа (підприємство):
- з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
- для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
- ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).
|
| Калькулятор знижок:
Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
| Оплата на сайті, отримання рахунку:
- Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
- Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
- Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.
Перейти на сторінку .....
|
Наша адреса і телефони:
- Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
- (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
- вайбер (098) 087-31-41.
|
| Початок занять:
Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.
|
Найближчі дати початку занять