Подарунковий сертифікат на майстер-клас "Італійська кухня"
Код товару SR-IT-CER-878
|
| 9 астр. годин (3 заняття по 3 астр. години, 1 астр. год = 60 хв). Тривалість: 1-2 дні
Термін дії: 6 місяців з моменту покупки.
|
| Вартість майстер-класу: 1800 грн.
|
Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!
| Мастер-класс італійської кухні:
- для слухачів, які хочуть навчитися готувати страви італійської кухні професійно.
|
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
- готувати страви італійської кухні;
- красиво прикрашати та подавати страви італійської кухні.
Після закінчення навчання видається сертифікат.
У вартість не входять товари. Приблизно вартість продуктів 150-200 грн. на кожен день заняття (всього 3 дні). Продукти купуються в магазині "Ультрамаркет" учасниками групи. Готові вироби учасники забирають додому. Набір продуктів залежить від вибраного меню.
З собою на заняття необхідно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух. Харчові лотки.
|
|
Структура програми навчання:
- Холодні та гарячі закуски
- Салати
- Полента та ньоккі
- Перші страви
- Страви з риби
- Страви з мяса
- Паста
- Різотто
- Піца
- Соуси
- Десерти
|
| Програма навчання:
Холодні та гарячі закуски:
|
Холодні та гарячі закуски:
- Банья кауда
- Fonduta
- Антипасти з маринованими овочами (antipasti)
- Антипасти з восьминогами (antipasti)
- Антипасто із запеченими перцями
- Асорті канапе з моцарелою
- Баклажани, фаршировані булгуром, фетою та помідорами конфі.
- Страва з шинкою та фігами
- Брускетта
- Буратта з песто
- Граден із мідій
- Запечені польпетти з броколі
- Зелений салат з анчоусною заправкою "Вінегрет" та креветками
- Кабачки, запечені у духовці
- Канапе з анчоусами
- Канапе з рікоттою
- Канелоні зі шпинатом та моцарелою
- Капоната
- Капрезе
- Кростіні з песто
- Кростіні з сиром моцарелла та пармською шинкою
- Мальфатті
- Мариновані перці
- Морські гребінці по-венеціанськи
- Паніно з цукіні, грибами та соусом песто
- Помідори, фаршировані баклажанами
- Фаршировані запечені баклажани з песто з руколи
- Фаршировані цукіні
- Чамботта
- Яйця по-партенопейськи
- Яйця по-п'ємонтськи
|
Салати:
- Неаполітанський салат
- Міланський салат із копченою рибою
- Салат з м'яса та шинки
- Салат із цвітної капусти зі шпротами
- Салат капрезе з баклажанами
- Салат картопляний
- Салат парадіз
- Салат по-італійськи
- Салат радиккіо з рукколою
- Салат з грушами та горіхами
- Салат з ківі, кабачками та фенхелем
- Салат з червоною цибулею, хурмою, селерою та рожевим перцем
- Салат з помідорами та моцареллою
- Салат з помідорами, фенхелем та кальмаром
- Салат із тунцем
- Салат з тунцем, Galbani Mozzarella Light та солодким червоним перцем
- Салат з фенхелем та апельсинами
|
Полента:
- Італійська полента
- Полента з грибами
- Полента із сиром
Ньоккі:
- Ньоккі з Казентіно
- Гарбузові ньокки
- Картопляні ньокки (італійські галушки) з пасатою та беконом
|
- Густий суп із морепродуктів
- Делікатесний суп
- Італійський грибний суп
- Консоме по-міланськи
- Консоме з курчам і макаронами
- Консоме з курчам та макаронами («Гарібальді»)
- Цибулевий суп тосканський (італійський)
- Основний Мінестроні
- Профітролі
- Суп «Мінестра»
- Суп із сиру та яйця
- Суп із шпинату (флорентійський)
- Суп павеза
- Суп з ньоккі
- Суп із хлібом
- Суп-пюре із сочевиці по-неаполітанськи
- Суп-пюре по-міланськи
- Томатний суп-пюре
- Тосканський суп з квасолею та макаронами
|
|
- Branzino ai porri - Сибас з цибулею-пореєм
- Coppe esotiche con insalata di mare Салат з морепродуктів у грейпфруті
- Filetti di branzino con crostoni di polenta.
- Filetti di orata al pepe verde — Філе доради із зеленим перцем
- Filetti di sarde a scapece-Філе сардин з маринованою цибулею
- Filetti di sogliola alle melanzane - Філе камбали з баклажанами
- Filetti di triglia alla livornese — Філе окуня по-ліворнськи
- Filetti di trota in carpione — Філе форелі у маринаді
- Gamberoni all'arancia - Креветки з апельсинами
- Insalata di mare — Салат з морепродуктів
- Insalata di mare con la rucola — Салат з морепродуктів з рукколою
- Riso venere con polpa di granchio e gamberi — Чорний рис із крабами та креветками
- Trota con patate e carciofi —Форель з картоплею та артишоками
- Trote affogate -Форельс травами у білому вині
- Баклажани, фаршировані кефаллю / Melanzane ripiene di cefalo
- Кальмари у сковороді (Calamari in padella)
- Кальмари тушковані
- Морські гребінці під соусом із цукіні з грибами / Capesante con salsa di zucchine e ovuli
- Осетрина по-італійськи
- Приготування фльорансі
- Риба по-сициліанськи
- Риба припущена по-італійськи
- Стерлядь по-італійськи
- Філе барабульки по-ліворнськи / Triglie alla livornese
- Ескалопи з кефалі з гливи від Надзаріо Біскотті / Scaloppine di cefalo ai funghi cardoncelli di Nazario Biscotti
|
|
- Баранина з ягодами ялівцю
- Печеня з баранини з картоплею
- Баранина з оливками
- Гуляш із баранини з лимонним соусом
- Біфштекси по-неаполітанськи
- Яловичина маринована
- Печеня у червоному вині
- Яловичина фарширована
- Яловичина з пікантним соусом
- Медальйони з телятини з фондю
- Гусяча грудка з крес-салатом
- Печеня з телятини з цукіні
- Ариста по-флорентійськи
- Біфштекс по-флорентійськи
- Домашня курка в гострому соусі з томатів та базиліку.
- Запечена нога ягняти
- Кролик у соусі з волоських горіхів
- Кролик по-іскитанськи
- Кростіні з курячою печінкою
- Курка у вині Кьянті
- Курка з перцем
- Медальйони телячі по-міланськи
- М'ясне рагус картопляними ньокками
- Стегенця у винному соусі
- Відбивні з індички з начинкою з моцарелли
- Відбивні по-міланськи
- Плов по-п'ємонтськи
- Рецепт салату з качки з п'ятьма спеціями
- Рубець по-міланськи
- Свиняча шия в апельсиновому соусі
- Свинина, запечена у вині з яблуками
- Томатний соус зі свинячих реберець
- Тушений кролик із помідорами
- Качка з апельсинами, буряковим соком та розмарином
- Філе міньйон по-неаполітанськи
- Курча з баклажанами
- Курча з рисом
- Ягнячі реберця, запечені на вугіллі
- Курячі ніжки по-середземноморськи
- Курка запечена з лимоном, родзинками та кедровими горіхами.
- Курка Міланезе з томатним соусом
- Курка фарширована мацарелою та чилі
- Салтимбокка
|
|
- Баветте з меч-рибою, маслинами та фенхелем
- Баветте з м'ясом краба
- Баветте Трастеверіна
- Каннеллоні
- Каннеллоні з м'ясним фаршем
- Лазання
- Лазання Болоньєзе
- Лазання класична
- Лазання овочева
- Лазання з беконом, грибами та шпинатом
- Лазання з грибним соусом
- Лазання зі свининою
- Локшина лінгвіні з брокколі, часником та чилі
- Локшина з помідорами та сулгуні
- Локшина із сирним соусом
- Локшина тальятелле з куркою
- Лінгвіні з соусом Болоньєз
- Лосось запечений з картоплею та оливками
- Макарони з морепродуктами
- Паста «Прімавера»
- Паста в томатному соусі з шинкою
- Паста та брокколі
- Паста з анчоусами та оливками
- Паста з лососем та грибами у сирному соусі
- Паста з цвітною капустою, броколі та грибним соусом
- Паста з вершково-шпинатним соусом
- Пенне Арраббіату
- Пінне з куркою у вершково-грибному соусі
- Пінне з мідіями у горіховому соусі
- Пінне з соусом песто
- Салат із пенне з тунцем
- Равіолі з сирним соусом з брокколі
- Равіолі з печерицями
- Рігатоні з перцем
- Ригатоні з тефтелями зі свинини з лимоном
- Спагетті «Аматриціана»
- Спагетті болоньєзе
- Спагетті карбонара
- Спагетті «Неро» з креветками
- Спагетті по-сіцилійськи
- Спагетті з лососем
- Спагетті з соусом путтанеска із зеленими оливками
- Спагетті із сиром
- Спагетті з телятиною
- Тальятелле з курячою печінкою
- Тальятелле з лососем
- Тальятелле з м'ясними тефтелями
- Тортелліні з козячим сиром
- Тортелліні, фаршировані грибами
- Феттучіне з білими грибами
|
- Основний рецепт різотто
- Різотто ала міланезе
- Різотто по-венеціанськи
- Різотто з брокколі та яєчнею
- Різотто з грибами
- Різотто з грибами та сиром
- Різотто з копченим лососем
- Різотто з куркою та овочами по-швидкому
- Різотто з цибулею-пореєм та томатами
- Різотто з перцем
- Різотто із сиром
- Різотто з тунцем та грибами
- Рис по-італійськи
- Рис по-п'ємонтськи
|
- Кальзоне
- Овочева піца з козиним сиром
- Піца «Пори року»
- Піца «Гардінієра»
- Піца «Маргарита»
- Піца «Маринара»
- Піца в мексиканському стилі
- Піца калабрійська
- Піца з авокадо та шинкою
- Піца з анчоусами та цибулею
- Піца з беконом та пепероні
- Піца з шинкою та сиром
- Піца з грибами
- Піца з грибами та оливками
- Піца з грибами з листкового тіста
- Піца із запеченими овочами
- Піца з червоним виноградом, медом, розмарином та сиром
- Піца з куркою та арахісовим маслом
- Піца з лососем
- Піца з морепродуктами
- Піца з м'ясними кульками
- Піца з сиром та артишоками
- Піца з гарбузом та сиром
|
- Болоньєзе – густий соус з м'ясного фаршу з помідорами
- Грибний соус
- Італійський соус «карбонару»
- Італійський соус до макаронів
- Італійський томатний соус
- Горіховий соус
- Песто класичний
- Соус із шампіньйонів з петрушкою
- Соус Карузо
- Соус Марсала
- Соус з томатами та морепродуктами
- Соус сирний з кабачками
- Соус часниковий для спагетті
- Соуси Мохо
- Томатний соус з пряними травами
|
- Аффогато
- Забайоне
- Панна Котта
- Печиво амаретті зі сливами у вині
- Рисовий десерт із яблуками
- Сицилійська касата (касата сичіліана)
- Суфле по-сицилійськи
- Тірамісу
- Фрукти у вині
- Шоколадні канолі
|
Як заказати подарунковий сертифікат?
|
Крок 1
Оплатіть сертифікат на сайті або зателефонуйте до офісу та запросіть рахунок.
Крок 2
Повідомте дату, коли Вам потрібен сертифікат.
Крок 3
Заберіть сертифікат в офісі або отримайте нову пошту.
|
Варіанти оплати:
Фізична особа:
- сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
- карткою через термінал Приватбанку в офісі;
- на сайті карткою через калькулятор,
- квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
- заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.
Юридична особа (підприємство):
- з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
- для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
- ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).
|
| Калькулятор знижок:
Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
| Оплата на сайті, отримання рахунку:
- Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
- Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
- Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.
Перейти на сторінку .....
|
Наша адреса і телефони:
- Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
- (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
- вайбер (098) 087-31-41.
|
| Початок занять:
Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.
|
Найближчі дати початку занять