Підвищення кваліфікації кондитерів 5 розряд
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Підвищення кваліфікації кондитерів 5 розряд


Підвищення кваліфікації кондитера в Києві

5 розряд

32 ак. годин (8 занять по 4 ак. години (3 астрономічні)). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Вартість навчання:

  • 4 500 грн.  (передоплата)

 

Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!

 

Аудиторія курсу Підвищення кваліфікації кондитера 5 розряд складається з:

  • із усіх бажаючих підвищити кваліфікацію.

 

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
  • Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
  • Випікати та прикрашати пряники.
  • Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
  • Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
  • Виготовляти хліб та хлібобулочні вироби.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Програма навчання

До програми входять такі дисципліни:

  • Тарти та тарталетки
  • Бенто-торт
  • Зефірні квіти
  • Управління виробництвом кондитерської

Можна вибрати та оплатити окремі предмети. Вартість в какому випадку буде рахуватись як за окремі майстер-класи. Вартість навчання по майтер-класам можна подивитися  в прайс-листі.

 

Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Тарти та тарталетки:

Тарти:

  • Тарт "Малина-маракуя"
  • Тарт "100% полуниця"
  • Тарт "Карамель-фундук"
  • Тарт "Фісташка-малина"
  • Тарт "Кава-шоколад"

Тарталетки:

  • Шоколадні тарталетки
  • Лимонні тарталетки
  • Малинові тарталетки
  • Чорничні тарталетки

Бенто-торт:

Бенто-торт

  • Інгредієнти та де їх купляти
  • Транспортировка
  • Строки зберігання
  • Упаковка для бенто-тортів
  • Прикрашання

Рецепти:

  • Снікерс
  • Фісташка з малиною
  • Полуниця з вершками
  • Банан с карамелю
  • Лимонний

Зефірні квіти:

Підготовка до зефірних квітів

  • Інструменти та матеріали для приготування зефірних квітів
  • Рецепт інвертного сиропу
  • Рецепт зефіру для квітів
  • Стабілізація, дозрівання та зберігання зефіру
  • Основні помилки у приготуванні зефіру
  • Барвники для зефіру. Таблиця складання кольору
  • Техніка створення зефірних кольорів
  • Огляд основних насадок
  • Рецепт білково-заварного крему для відпрацювання квітів
  • Створення квітів.

Букет

  • Каркас букета
  • Оформлення каркасу у флористичну плівку
  • Пудрування квітів
  • Встановлення квітів у букет
  • Підготовка букета до транспортування
  • Складання квітів у коробку

Троянди

  • Троянда
  • Троянда Остіна
  • Листя та зелень
  • Бутон
  • Насадки

Тюльпани

  • Виговлення тюльпанів
  • Насадки

Хризантеми

  • Насадки для хризантем
  • Виготовлення хризантеми

Бузок та ранкулюс

  • Ранункулюс
  • Бузок
  • Насадки

Півонії

  • Півонія махрова
  • Півонія з відкритою серцевиною

Складання букета

  • Складання букета в кошику/коробці

Управління виробництвом кондитерської та пекарні:

Загальні засади організації обліку на підприємствах громадського харчування

  • Посадові інструкції
  • Посадові обов'язки та права
  • Функції працівників кондитерського цеху
  • Норми виробітку продукції
  • Посадова відповідальність
  • Матеріальна відповідальність, договір матеріальної відповідальності
  • Класифікація, реквізити, вимоги до змісту та оформлення документів
  • Опалата праці. Графік виходу працювати.
  • Внутрішній статут працівників кондитерського цеху

Введення в основу кондитерського виробництва

  • Умови функціонування цеху з виробництва кондитерських виробів
  • Інструменти, необхідні для роботи кондитера
  • Основи безпеки праці на виробництві
  • Правила роботи з обладнанням

Розрахунок норм витрати сировини

  • Аналіз та контроль витрати сировини на виробництві
  •  Взаємозамінні продукти
  • Користь та склад кондитерських виробів
  • Енергетична цінність кондитерських виробів
  • Проведення розрахунків при переробці сировини та напівфабрикатів
  • Проведення розрахунків при розробці рецептур нових кондитерських виробів
  • Проведення розрахунків під час переробки зворотних відходів

Основна сировина та напівфабрикати. Особливості роботи

  • Підготовка основної сировини та напівфабрикатів: перший етап
  • Правила зберігання та обробки основної продукції кондитерського цеху
  • Допоміжна сировина та матеріали
  • Спеції та правила їх використання
  • Норми втрат

Збірники рецептур

  • Збірник рецептур страв та кондитерських виробів: принципи побудови та основні розділи
  • Вирішення практичних завдань

Устаткування кондитерського цеху

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 09:30 - 12:30
2024-12-10
вівторок
2024-12-20
п'ятниця
Дата
День тижня
на 18:30 - 21:30
2024-11-25
понеділок
2024-12-02
понеділок
2024-12-09
понеділок
2024-12-16
понеділок
2024-12-23
понеділок
Дата
День тижня
на 10:00 - 13:00
2024-11-22
п'ятниця
2024-11-25
понеділок
2024-12-02
понеділок
2024-12-09
понеділок
2024-12-16
понеділок
2024-12-23
понеділок
2025-01-06
понеділок
2025-01-13
понеділок
2025-01-20
понеділок
2025-01-27
понеділок
2025-02-03
понеділок
2025-02-10
понеділок
2025-02-17
понеділок
2025-02-24
понеділок
2025-03-03
понеділок
2025-03-10
понеділок
2025-03-17
понеділок
2025-03-24
понеділок
2025-03-31
понеділок
2025-04-07
понеділок
2025-04-14
понеділок
2025-04-21
понеділок
2025-04-28
понеділок
2025-05-05
понеділок
2025-05-12
понеділок
2025-05-19
понеділок
2025-05-26
понеділок

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору