Пекар 4 розряд + Віденська випічка в Києві
|
| 28 ак. годин (7 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 2 тижні, 3 рази на тиждень.
Час навчання у групі (на вибір):
- денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
|
| Вартість навчання:
Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 100% практика. Онлайн не проводиться.
|
Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!
|
Аудиторія курсу Пекар (4 розряд) + Віденська випічка складається з:
- 60% слухачів-кондитерів, які хочуть навчитися пекарській справі та надалі працювати у пекарні.
- 10% слухачів, які хочуть навчитися пекти хліб та хлібобулочні вироби для себе.
- 30% слухачів, які хочуть дізнатися про всі тонкощі пекарської справи і потім відкрити свою пекарню.
|
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера. Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані. Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
|
По окончанию курса Вы будете уметь:
|
| Програма навчання:
Пекарська справа:
|
|
Хліб, пироги та коровай
Сировина для хлібопечення
- Підготовка сировини та пуск сировини у виробництво
- Сучасні технології хлібопечення від замісу до випічки
- Хімічний склад та енергетична цінність хлібобулочних виробів
- Асортимент хлібобулочних виробів
- Етапи технологічного процесу хлібобулочних виробів
- Техніка формування хліба вручну
Рецептури та оздоблення хліба
- Ориготування хліба на викинутих дріжджових напівфабрикатах
- Розведення та збереження закваскових культур
- Пшеничний хліб на заквасках
- Житній хліб на заквасках
- Життєво-пшеничний хліб
- Хліб довгого бродіння
- Хліб із використанням нетрадиційної сировини
- Безопарне тісто
- Хліб інших країн світу
- Дієтичний хліб
Приготування різних хлібобулочних виробів
- Багети французькі
- Оригінальний хліб в асортименті.
- Чіабата, бріоші молочні та здобні хліба.
- Урожай пироги і випічки.
Пироги – різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів.
Коровай.
- Коровай в асортименті, декорація та подача
Княжий пиріг
Паски та панетоні.
Техніка плетіння декорування та формування булок
- Приготування декоративних та виставкових виробів
- Реологічні методи випробувань та методи контролю тесту
- Розрахунок сировинної собівартості хліба
Термінологія хлібопечення
Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками
|
Випічка з листкового тіста:
- Круасан класичний
- Круасан двокольоровий
- Круасан «Міндальний»
- Круасан Малиновий
- Круасан «Гарячий шоколад»
- Листкова шоколадна булочка
- Листкова «Карамельна-горіхова» булочка
- Листковий завиток
- Косичка з листкового тіста проста
- Коска з листкового тіста складна
- Ванільна булочка з листковою сіточкою
- Снек із листкового тіста
- Листковий конверт із ягодами
- Равлик «Малинова з цукатами»
- Равлик «Ванільний із ізюмом»
- Яблучна слойка з корицею та мигдалем
- Листковий пай з грушею та вафельною крихтою
Здобна випічка:
- Італійський «Панеттон з цукатами»
- Куглоф з фісташкою та апельсином
- Бріош з ванільним кремом та ягодами
- Бріош з екзотичним кремом
- Бріош з ананасом та чорною смородиною
- Бріош з полуницею та хрустким крамблом
- Освіжаючий пончик
Гастрономічна випічка:
- Бріош з оливками, беконом та сиром «Сулугуні»
- Бріош з томатами, базиліком та сиром «Моцарелла»
|
| Початок занять:
Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.
|
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 |
2024-12-17 | вівторок |
2024-12-18 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 |
2024-11-21 | четвер |
2024-11-28 | четвер |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-19 | четвер |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 |
2024-11-28 | четвер |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-19 | четвер |
2025-01-08 | середа |
2025-01-15 | середа |
2025-01-22 | середа |
2025-01-29 | середа |
2025-02-05 | середа |
2025-02-12 | середа |
2025-02-19 | середа |
2025-02-26 | середа |
2025-03-05 | середа |
2025-03-12 | середа |
2025-03-19 | середа |
2025-03-26 | середа |
2025-04-02 | середа |
2025-04-09 | середа |
2025-04-16 | середа |
2025-04-23 | середа |
2025-04-30 | середа |
2025-05-07 | середа |
2025-05-14 | середа |
2025-05-21 | середа |
2025-05-28 | середа |
Дата | День тижня |
на 13:00 - 16:00 |
2024-11-21 | четвер |
Варіанти оплати:
Фізична особа:
- сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
- карткою через термінал Приватбанку в офісі;
- на сайті карткою через калькулятор,
- квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
- заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.
Юридична особа (підприємство):
- з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
- для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
- ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).
|
| Калькулятор знижок:
Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
| Оплата на сайті, отримання рахунку:
- Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
- Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
- Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.
Перейти на сторінку .....
|
Наша адреса і телефони:
- Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
- (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
- вайбер (098) 087-31-41.
|
| Початок занять:
Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.
|
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 |
2024-12-17 | вівторок |
2024-12-18 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 |
2024-11-21 | четвер |
2024-11-28 | четвер |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-19 | четвер |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 |
2024-11-28 | четвер |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-19 | четвер |
2025-01-08 | середа |
2025-01-15 | середа |
2025-01-22 | середа |
2025-01-29 | середа |
2025-02-05 | середа |
2025-02-12 | середа |
2025-02-19 | середа |
2025-02-26 | середа |
2025-03-05 | середа |
2025-03-12 | середа |
2025-03-19 | середа |
2025-03-26 | середа |
2025-04-02 | середа |
2025-04-09 | середа |
2025-04-16 | середа |
2025-04-23 | середа |
2025-04-30 | середа |
2025-05-07 | середа |
2025-05-14 | середа |
2025-05-21 | середа |
2025-05-28 | середа |
Дата | День тижня |
на 13:00 - 16:00 |
2024-11-21 | четвер |