Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Мусові торти


Мусові торти в Києві

12 ак. годин (3 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 1 тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.

Вартість навчання 

  • 1 700 грн.

 

Акційна ціна! З 18.11 по 21.11 додаткова знижка +5% при повній оплаті курсу!

 

Аудиторія курсу:

  • Курс ідеально підходить для кондитерів-початківців і тих, хто хоче готувати торти для своєї родини вдома.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Збирати сучасний мусовий торт
  • Робити крустилант, конфі, кулі, мус, ганаш
  • Використовувати силіконові форми та металеві кільця для тортів
  • Готувати глясаж - дзеркальну глазур (двох видів) та покривати нею торт
  • Готувати шоколадний велюр та покривати велюром торт.
  • Темперувати шоколад і робити декор із шоколаду – квіти, стрічки, спіралі.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Програма навчання

 

Структура програми навчання:

До програми входять такі дисципліни:

  • Мусові торти
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Мусові торти:

Введення в мусові торти:

  • З яких шарів складається сучасний мусовий торт
  • Складання шарів для мусового торта
  • Як правильно приготувати англійський крем - основу для сучасних мусів
  • Що таке крустилант, конфі, глясаж, дакуаз, джоконда, баваруаз, ганаш та інші французькі кондитерські терміни
  • Сучасні бісквіти як основа тортів мусу
  • Використання силіконових форм для тортів
  • Дзеркальна глазур (глясаж) - секрети приготування та покриття тортів
  • Велюр самостійно чи велюр із балончика, чи з фарбопульта, що краще?
  • Харчові барвники для шоколаду, крему, мусу
  • Пектин, агар, желатин, сироп глюкози, цукор інвертний.
  • Обладнання та інгредієнти для мусових тортів – що використовувати.
  • Шоколадний декор.

З чого виготовляються мусові торти:

  • Основні бісквіти – джоконда, дакуаз, брауні безглютеновий.
  • Основні начинки: конфі, крем, компот, намелак, крустилант, крем на жовтках (крем англез)
  • Основні муси: фруктовий мус на білому шоколаді, простий шоколадний, йогуртовий патабомб
  • Покриття: велюр, гласаж, проста шоколадна глазур роше
  • Складання: кільце, силіконова форма, форма для декору

Виготовлення мусових тортів: 

  • Виготовлення 3 мусових тортів із сучасними шарами (показуємо основні технології)
  • Хрумкий шар на основі горіхів, вафель та штрезелю
  • Основні рецепти тортів та варіанти зміни.
  • Складання мусового торта.
  • Двоярусний мусовий торт та його особливості

Покриття тортів

  • Шоколадний та кольоровий глясаж
  • Двоколірний і багатобарвний глясаж
  • Велюр у домашніх умовах

Робота з мусовими тортами

  • Розрахунок мусових тортів на кг
  • Розрахунок собівартості мусових тортів, призначення ціни
  • Заготовки на торти мусові
  • Форми для тортів мусів
  • Зберігання тортів мусів

Прикраса тортів мусів

  • Сучасний стиль прикраси тортів мусів, основні принципи
  • Виготовлення шоколадного декору:
    • Кільце
    • Спіраль
    • Корона
    • Квітка
  • Текстурний шоколад та форми
  • Гладкий шоколад та форми
  • Гнізда та локшина
    • «коріння»
    • сфери
  • Фарбування шоколаду
  • Темперування шоколаду
  • Кандурін та його застосування
  • Заготівля та зберігання шоколадного декору

Фото курсу:

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять



 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  сертифікат навчального центру (український) та/або сертифікат міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для сертифікату міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору