Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Керуючий кондитерською в Києві |
156 ак. годин (39 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 2,5 до 3 місяців. 3-5 занять на тиждень. Час навчання у групі:
|
Вартість навчання:
|
Аудиторія курсу Керуючий кондитерською складається з:
|
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входять такі дисципліни:
|
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Організація та управління, фінанси та просування кондитерської та пекарні:
|
Основи пекарської та кондитерської справи.
Основи кондитерського та пекарського виробництва.
Організація праці кондитерського цеху
Правила розрахунку витрат сировини
Підготовка сировини та закупівля продукції
Пекарня-кондитерська
Кондитерські вироби з дріжджового та прісного тесту
Торти та тістечка з пісочного та бісквітного тіста
Таркове та заварне тісто
Тісто філо, медове, пряникове та круп'яне тісто
Білкове, мигдальне та тісто для кексів
Цукрове та черепичне тісто
Рецептури начинок для пиріжків, тортів, тістечок
Валовий дохід пекарні-кондитерської
Калькуляція продажних цін на продукцію пекарні-кондитерської
Поточні витрати та собівартість послуг
Прибуток та рентабельність
Основні фонди, їх відтворення
Зворотні засоби
Маркетинг
Фінанси
|
Кондитерське мистецтво:
|
Основи кондитеської справи (теорія) - 4 ак годиниВступ
Охорона праці.
Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва на кондитерських курсах
Борошно
Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів
Заміс тесту та способи його розпушення
Інвентар
Дизайн та оформлення кондитерських виробів
Рецепти популярних кондитерських виробів ( більше 100 рецептів) в особистому кабінеті слухача. Кондитерське мистецтво (практика)Бездрожжеве тісто
Технологія приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста
Технологія приготування пісочного тіста
Технологія приготування дріжджового та листкового тіста
Технологія приготування білково-горіхового тіста
Технологія приготування повітряного тіста
Крема, вершки
Суфле та муси
Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Мастика: |
Тонкощі мастики
Цукрова флористика (квіти з мастики)
Ліплення людей та тварин
|
Випічка та декорування капкейків та кейкопсів: |
Капкейки:
Кейкпопси:
|
Випічка та декорування пряників: |
Виготовлення
Інструменти та матеріали
Створення будь-яких форм за шаблоном. Розпис
|
Зефір, маршмеллоу та мармелад: |
|
Мусові торти:
|
Введення в мусові торти:
З чого виготовляються мусові торти:
Виготовлення мусових тортів:
Покриття тортів
Робота з мусовими тортами
Прикраса тортів мусів
|
Пекарська справа: |
Хліб, пироги та коровай Сировина для хлібопечення
Рецептури та оздоблення хліба
Приготування різних хлібобулочних виробів
Пироги – різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) понад 10 видів. Коровай.
Княжий пиріг Паски та панетоні. Техніка плетіння декорування та формування булок
Термінологія хлібопечення Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками |
Випічка та декорування макаронс: |
|
Чізкейки:
|
Чізкейк холодного приготування
Чизкейки гарячого приготування:
|
Тарти та тарталетки |
Тарти:
Тарталетки:
|
Шоколатьє (цукерки): |
Какао
Шоколад
Какао-масло.
Суть темперування.
Обладнання та матеріали для виробництва шоколадних цукерок
Декор шоколадних цукерок
Начинки
Заливка корпусних цукерок
Приготування
Рецепти цукерок: Трюфелі:
Нарізні пралині:
Нарізні двошарові:
Корпусні прості:
Корпусні складні двошарові:
|
Управління виробництвом кондитерської та пекарні: |
Загальні засади організації обліку на підприємствах громадського харчування
Введення в основу кондитерського виробництва
Розрахунок норм витрати сировини
Основна сировина та напівфабрикати. Особливості роботи
Збірники рецептур
Устаткування кондитерського цеху |
Психологія спілкування з клієнтами: |
Введення в психологію
Клієнти.
|
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2024-04-29 | понеділок |
2024-04-30 | вівторок |
2024-05-06 | понеділок |
2024-05-15 | середа |
2024-05-16 | четвер |
Дата | День тижня |
на 12:30 - 15:30 | |
2024-05-01 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:00 - 21:00 | |
2024-04-25 | четвер |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2024-05-01 | середа |
2024-05-08 | середа |
2024-05-15 | середа |
2024-05-22 | середа |
2024-05-29 | середа |
2024-06-05 | середа |
2024-06-12 | середа |
2024-06-19 | середа |
2024-06-26 | середа |
2024-07-03 | середа |
2024-07-10 | середа |
2024-07-17 | середа |
2024-07-24 | середа |
2024-07-31 | середа |
2024-08-07 | середа |
2024-08-14 | середа |
2024-08-21 | середа |
2024-08-28 | середа |
2024-09-04 | середа |
2024-09-11 | середа |
2024-09-18 | середа |
2024-09-25 | середа |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2024-04-29 | понеділок |
2024-05-13 | понеділок |
2024-05-20 | понеділок |
2024-05-27 | понеділок |
2024-06-03 | понеділок |
2024-06-10 | понеділок |
2024-06-17 | понеділок |
2024-06-24 | понеділок |
2024-07-01 | понеділок |
2024-07-08 | понеділок |
2024-07-15 | понеділок |
2024-07-22 | понеділок |
2024-07-29 | понеділок |
2024-08-05 | понеділок |
2024-08-12 | понеділок |
2024-08-19 | понеділок |
2024-08-26 | понеділок |
2024-09-02 | понеділок |
2024-09-09 | понеділок |
2024-09-16 | понеділок |
2024-09-23 | понеділок |
2024-09-30 | понеділок |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 09:30 - 12:30 | |
2024-04-29 | понеділок |
2024-04-30 | вівторок |
2024-05-06 | понеділок |
2024-05-15 | середа |
2024-05-16 | четвер |
Дата | День тижня |
на 12:30 - 15:30 | |
2024-05-01 | середа |
Дата | День тижня |
на 18:00 - 21:00 | |
2024-04-25 | четвер |
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2024-05-01 | середа |
2024-05-08 | середа |
2024-05-15 | середа |
2024-05-22 | середа |
2024-05-29 | середа |
2024-06-05 | середа |
2024-06-12 | середа |
2024-06-19 | середа |
2024-06-26 | середа |
2024-07-03 | середа |
2024-07-10 | середа |
2024-07-17 | середа |
2024-07-24 | середа |
2024-07-31 | середа |
2024-08-07 | середа |
2024-08-14 | середа |
2024-08-21 | середа |
2024-08-28 | середа |
2024-09-04 | середа |
2024-09-11 | середа |
2024-09-18 | середа |
2024-09-25 | середа |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2024-04-29 | понеділок |
2024-05-13 | понеділок |
2024-05-20 | понеділок |
2024-05-27 | понеділок |
2024-06-03 | понеділок |
2024-06-10 | понеділок |
2024-06-17 | понеділок |
2024-06-24 | понеділок |
2024-07-01 | понеділок |
2024-07-08 | понеділок |
2024-07-15 | понеділок |
2024-07-22 | понеділок |
2024-07-29 | понеділок |
2024-08-05 | понеділок |
2024-08-12 | понеділок |
2024-08-19 | понеділок |
2024-08-26 | понеділок |
2024-09-02 | понеділок |
2024-09-09 | понеділок |
2024-09-16 | понеділок |
2024-09-23 | понеділок |
2024-09-30 | понеділок |