Кондитерські курси київ
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Кондитер (базовий рівень) 3р.


Кондитерські курси Київ

Кондитер 3 розряд

Сайт для мобільних пристроїв тут

36 ак. годин  (9 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 4 тижнів. 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.

Вартість навчання:

  • 4 200 грн.

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. Онлайн не проводиться.

Акційна ціна діє з 15.04.2024 по 18.04.2024 року!

 

Аудиторія кондитерських курсів складається з:

  • 80% слухачів, які хочуть навчитися кондитерському мистецтву та надалі працювати кондитером,
  • 20% слухачів, які хочуть після закінчення навчання працювати на себе або відкрити кондитерську.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби із дріжджового тіста.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити та застосовувати в тортах та тістечках шоколад і шоколадну глазур.
  • та інше

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Програма навчання

Структура програми навчання:

До програми входять такі дисципліни:

  • Кондитерське мистецтво
  • HACCP/ХАССП
  • Технологія працевлаштування
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Кондитерське мистецтво:

Основи кондитеської справи (теорія) - 4 ак години

Вступ

  • Поняття про раціональне харчування. Хімічний склад їжі 

Охорона праці.

  • Умови праці, вимоги до безпеки праці. Основні види травматизму. Обладнання кондитерських цехів, організація робочого місця у кондитерському цеху.

Характеристика сировини, підготовка сировини до виробництва на кондитерських курсах

  • Поняття про сировину, напівфабрикати, технологічний процес. Оцінювання якості продовольчих товарів.
  • Характеристика борошна, цукру, крохмалю, молока та молочних продуктів, яєчних продуктів, жирів, смакових товарів.
  • Характеристика повидла, овочів, круп, м'ясних та рибних продуктів.

Борошно

  • Якість
  • Сорт
  • Вологість
  • Клейковина
  • Хліб та пекарські інгредієнти

Напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів

  • Фарші та начинки з овочів, риби, м'яса, круп, грибів.
  • Сиропи, основна помада.
  • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).
  • Креми білкові заварні.
  • Желе, мастика, прикраса для кондитерських виробів.

Заміс тесту та способи його розпушення

  • Види та характеристика тесту, сутність процесів при замісі. Дріжджове та бездрожжеве тісто.
  • Способи розпушування тіста. Основні поняття про механічний, хімічний та біологічний способи розпушення.

Інвентар

  • Кондитерські мішки з наконечниками
  • Еластомуле для випікання та заморожування виробу
  • Силіконові килимки
  • Виїмки
  • Лопатки

Дизайн та оформлення кондитерських виробів

  • Помади
  • Желе
  • Начинки
  • Карамель
  • Гель
  • Цукати
  • Кольорова вермішель
  • Посипання
  • Прикраси шоколадні та цукристі

Рецепти популярних кондитерських виробів ( більше 100 рецептів) в особистому кабінеті слухача.

Кондитерське мистецтво (практика)

Бездрожжеве тісто

  • Прісне здобне тісто, пірочки, свічки, тарталетки.
  • Пряничне тісто та вироби з нього.
  • Пісочне та заварне тісто та вироби з нього.
  • Бісквітне тісто.

Технологія приготування бісквітного тіста

  • Характеристика бісквітного  тіста
  • Креми масляні (вершковий основний, «Новий», «Шарлот» та ін.).
  • Рецептура в особистому кабінеті слухача
  • Готуємо:
  1. Крем для «Праги»
  2. Шоколадна глазур
  3. Торт бісквітний «Прага»
  4. Рулет бісквітний з кремом Шарлот

Технологія приготування заварного тіста

  • Характеристики заварного тіста
  • Малювальна маса
  • Заварний крем
  • Готуємо:
  1. Профітролі з кракеліном та заварним кремом
  2. Пташине молоко на агарі

Технологія приготування пісочного тіста

  • Характеристики пісочного тіста
  • Тарталетки, Печиво та інше.
  • Листкове дріжджове тісто та вироби з нього
  • Бездріжджове листкове тісто та вироби з нього
  • Розпушувачі
  • Готуємо:
  1. Італійська меренга
  2. Пісочні тістечка з меренгою та лимонним кудром
  3. Конфітюр смородиновий та крем-чіз
  4. Тарт з персиком та клафуті

Технологія приготування дріжджового  та листкового тіста

  • Характеристика дріжджового тіста
  • Обробка тіста, режим та тривалість випічки
  • Дріжджове безопарне тісто.
  • Дріжджове тісто опарне.
  • Вироби із дріжджового тіста;  пиріжки печені.
  • Вироби із дріжджового тіста; пироги, кулеб'яки, розстібки.
  • Вироби із дріжджового тіста; ватрушки, булочки, кекси.
  • Дріжджове листкове тісто та вироби з нього.
  • Готуємо:
  1. Рулет шпинатний
  2. Смородиновий конфітюр

Технологія приготування білково-горіхового тіста

  • Характеристика білково-горіхового тіста
  • Готуємо:
  1. Мус получний,
  2. Мус банановий
  3. Торт Баблгам
  4. Естерхазі

Технологія приготування повітряного тіста

  • Характеристика повітряного тіста
  • Готуємо:
  1. Карамельний мус
  2. Карамельна глазур
  3. Яблучне клафуті
  4. Шоколадний ганаш
  5. Торт Карамельний мусовий
  6. Десерт Павлова
Торти та тістечка
  • Основні процеси виготовлення тортів та тістечок. Класифікація тістечок.
  • Бісквітні тістечка, прошкові, «Буше».
  • Піщані тістечка.
  • Заварні тістечка.
  • Листкові тістечка.
  • Повітряне тісто та вироби з нього.
  • Мигдальне тісто та вироби з нього.
  • Бісквітні торти.
  • Пісочні торти.
  • Листкові торти.
  • Повітряні торти.
  • Зберігання та транспортування тортів та тістечок.

Крема, вершки

  • Олійний крем
  • Заварний крем
  • Патісьєр
  • Крем для «праги»
  • Вершки рослинні та тварини
  • Стабілізатори

Суфле та муси

  • Технологія приготування та застосування

Шоколад та шоколадна глазур (ганаш)

  • Шоколад для декору та покриття
  • Імітатор шоколаду
  • Глазурі шоколадні та кондитерські
  • Шогана

HACCP/ХАССП:

HACCP/ХАССП

Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції

  • Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства.
  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю в закладах громадського харчування.
  • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції.
  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції в закладах громадського харчування.
  • Відповідальність за порушення норм HACCP.
  • Законодавство: Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» ( Стаття 21. Стаття 23. Стаття 25). Наказ 590 Міністерства аграрної політики та продовольства України, Наказ №446 та Наказ №447, Наказ №280 Міністерства охорони здоров’я України. Наказ МОЗ № 548, Наказ МОЗ № 256, Наказ МОЗ № 368, Наказ МОЗ № 695, Наказ МОЗ №1238, Наказ МОЗ №55, ДсанПін 4.4.5.078-2001, ДСанПіН 8.8.1.1.2.3.4-000-2001, ДсанПін 2.2.4-171-10.  Державний реєстр дезінфекційних засобів Міністерства охорони здоров’я. Реєстр 2019- 2022 року.  Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Наказ 298/227 Міністерства освіти та МОЗ. Наказ 2205 МОЗ України. Постанова №305 Кабміну. Тех. картки шкільного меню від МОЗ. Меню на осінній період для дітей 1-7 років. Меню на зимовий період для дітей 1-7 років.

Розробка та впровадження системи HACCP

  • Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
  • Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
  • Забезпечення безпеки харчової продукції в усіх критичних точках
  • Особливості фумігації в ресторанах та ПЕСТ-контроль
  • Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
  • Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
  • Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
  • Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР.

Технологія працевлаштування:

Пошук роботи

  • Моніторинг ринку праці, рівня пропонованих заробітних плат, умов, вимог за фахом.
  • Пошук фірми: збір та аналіз доступної інформації про можливих роботодавців.

CV. Підготовка самопрезентації 

  • Складання CV. Важливі дрібниці під час складання Резюме. Найпоширеніша помилка – плагіат.
  • Правила складання Резюме: системність, стислість, поінформованість.
  • Супровідний лист.
  • Надання рекомендацій.
  • Телефонна розмова із представником фірми-роботодавця.

Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти

  • Отримання запрошення на роботу: зустріч із роботодавцем; самопрезентація під час співбесіди.
  • Питання роботодавця: типові, атипові, хитромудрі, на перевірку витримки, на правдивість.
  • Варіанти можливої ​​співбесіди (Ситуаційна співбесіда. Стресова співбесіда. Групова співбесіда. Метод проективного інтерв'ю.)
  • Тести: професійні; особистісні; міжособистісні.
  • Отримання роботи: укладання договору, види договорів, їх наслідки; випробувальний термін.
  • Що обов'язково потрібно з'ясовувати претенденту до оформлення трудових відносин.
  • Приклади поведінки "хитрих" роботодавців, "безкоштовна" робота.
  • Алгоритм та правила «правильного» працевлаштування. 

Фото курсу:

курсы кондитер курсы кондитер курсы кондитер курсы кондитера
курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера
курсы кондитер курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера
курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитер курсы кондитера курсы кондитера
курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера курсы кондитера

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 18:30 - 21:30
2024-04-22
понеділок
2024-05-07
вівторок
2024-05-21
вівторок
2024-06-04
вівторок
2024-06-18
вівторок
2024-07-02
вівторок
2024-07-16
вівторок
2024-07-30
вівторок
2024-08-06
вівторок
2024-08-20
вівторок
2024-09-02
понеділок
2024-09-09
понеділок
2024-09-16
понеділок
2024-09-23
понеділок
2024-09-30
понеділок
Дата
День тижня
на 10:00 - 13:00
2024-04-20
субота
2024-04-24
середа
2024-05-01
середа
2024-05-08
середа
2024-05-15
середа
2024-05-22
середа
2024-05-29
середа
2024-06-05
середа
2024-06-12
середа
2024-06-19
середа
2024-06-26
середа
2024-07-03
середа
2024-07-10
середа
2024-07-17
середа
2024-07-24
середа
2024-07-31
середа
2024-08-07
середа
2024-08-14
середа
2024-08-21
середа
2024-08-28
середа
2024-09-04
середа
2024-09-11
середа
2024-09-18
середа
2024-09-25
середа

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору