Про компанію | |
Знижки та акції | |
Відгуки | |
Онлайн консультації | |
Статті | |
Контакти |
Курс Бармен 3 та 4 розряду з нуля: 64 ак. години (16 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Повний курс навчання. Тривалість: від 1 до 1,5 місяців. 3 рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи. Час навчання у групі (на вибір): денні групи:
вечірні групи:
основні заняття проходять по вт і четв, додаткові по пон ср птн (іноді); |
Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн):
|
Аудиторія курсу Барменів складається з:
|
На курсах барменів:Слухачі вивчають мистецтво обслуговування за барною стійкою, карту вин (з дегустацією вин), роботу сомельє, міксологію (технологію змішування напоїв, їх сумісність, коктейлі світу), технологію приготування та подачі кави (курс бариста), барне обладнання та посуд. Курси барменів відбуваються під керівництвом досвідчених викладачів-практиків, які не один рік навчають команди спеціалістів ресторанного бізнесу. Після закінчення навчання працевлаштування у ресторани, бари та паби Києва. В курс входить алкоголь та кава. Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу. |
Програма навчання |
Структура програми навчання:До програми входять такі дисципліни:
Разом: 64 ак години |
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше. Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз Ваш запит успішно відправлений.
|
Програма навчання:Барна справа:
|
Бар та барна справа на курсах барменів
Основні види барів:
Робота бармена у баріПрофесійна етика бармена.
Обладнання та професійний інвентар барів
Практичне відпрацювання навичок використання барного інвентарю на курсах барменів
Підготовка бару до роботи
Зустріч гостей на курсах барменів
Каса
Закриття бару, передача зміни барменом
Продаж у баріОсобливості сервісу продажу за барною стійкою на курсах барменів
Асортимент баруТоварний асортимент бару на курсах барменів
Асортименти міцних алкогольних напоїв бару на курсах барменів
Технологія виробництва алкогольних напоїв.
Слабоалкогольні напої на курсах барменів Вино та його класифікація
Ігристі вина та способи їх виробництва
Кріплені вина та їх історія
Пиво та які його типи зустрічаються у барах
Напрацювання швидкісної техніки роботи
Бренді та його типи Коньяк. Історія напою. Особливості виробництва
Арманьяк та його відмінності від коньяку
Відпрацювання методів приготування коктейлів Білд, Стир та Фроулінг
Історія Віскі
Відпрацювання методу приготування коктейлів Шейк
Лікери, біттери, вермути, абсент на курсах барменів
Відпрацювання методів приготування коктейлів Мадл, Бленд та напої, що горять
Історія рому, джину та текіли на курсах барменів Ром, його історія та традиції. Стилі рому та його класифікація
Текіла та мескаль. Відмінності та особливості виробництва
Джин та його історія
Безалкогольні напої
МіксологіяМіксологія: алкогольні коктейлі та мікс – дрінки
|
Карта вин: |
Вступна частина
Якість у вині
Технології виробництва вин
Органолептика вина
Виноробство Франції
Виноробство Італії
Виноробство Іспанії
Виноробство Португалії
Виноробство Чилі та Аргентини
Виноробство Юар
Виноробство Австралії та Нової Зеландії
Виноробство Німеччини, Угорщини та Австрії
Кріплені вина світу на курсах барменів
Ігристі вина світу
Міцні алкогольні напої.
|
HACCP/ХАССП: |
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодаство в системі безпеки продукції
Розробка та впровадження системи HACCP
|
Ресторанний менеджмент: як працювати в ресторані, кафе та пабі: |
Типи та категорії ПОП
Організаційна структура підприємства громадського харчування:
Персонал ресторану
Сервісні складові успішного ресторану
Особливості роботи ресторану та бару, розташованих у готелі.
Безпека у ресторані
Державний контроль та нагляд за діяльністю закладів ресторанного господарства
|
Кава та обладнання, приготування еспресо:
|
Обладнання та необхідний інвентарКава-машина
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел на курсах бариста
Перелік необхідного інвентарю та вимоги до нього.
Кава у школі бариста
Вода. Властивості та якості води для приготування еспресо на курсах бариста
Молоко, вершки, цукор, спеції, сиропи та інші інгредієнти. Правила приготування еспресо (правила 5М) на курсах бариста
Кавомолка. Пристрій та характеристики. Помел на курсах бариста
Ідеальний еспресо - класика в школі бариста
Традиційне меню кави на курсах баріста.
Коретто - поєднання кави з алкогольними напоями у школі бариста
Правила приготування еспресо (правила 5М) на курсах бариста
Практичні заняття з приготування еспресо. |
Практика: кавові напої на основі еспресо, лате, капучино |
Практичні заняття з виготовлення кавових напоїв на каво-машині:
|
Альтернативні способи приготування кави: |
Вступ
Види альтернативної кави за способом приготування.
Як отримати каву підбираючи сорт, використовуючи температуру, ступінь помелу, час екстракції і вибираючи метод приготування.
Приготування альтернативної кави двома методами екстракції:
Практичні заняття:
|
Психологія спілкування з клієнтами: |
Введення у психологію
Клієнти.
|
Технологія працевлаштування: |
Пошук роботи
CV. Підготовка самопрезентації
Організація зустрічі із роботодавцем. Співбесіда, тестування: стратегія поведінки. Психологічний тренінг Питання найму, трудові та інші контракти
|
Початок занять:Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині. |
Найближчі дати початку занять
Дата | День тижня |
на 18:30 - 21:30 | |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-09 | понеділок |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-16 | понеділок |
2024-12-19 | четвер |
2024-12-23 | понеділок |
Дата | День тижня |
на 10:00 - 13:00 | |
2024-12-05 | четвер |
2024-12-09 | понеділок |
2024-12-12 | четвер |
2024-12-16 | понеділок |
2024-12-19 | четвер |
2024-12-22 | неділя |
2024-12-23 | понеділок |
2025-01-08 | середа |
2025-01-13 | понеділок |
2025-01-15 | середа |
2025-01-20 | понеділок |
2025-01-22 | середа |
2025-01-27 | понеділок |
2025-01-29 | середа |
2025-02-03 | понеділок |
2025-02-05 | середа |
2025-02-10 | понеділок |
2025-02-12 | середа |
2025-02-17 | понеділок |
2025-02-19 | середа |
2025-02-24 | понеділок |
2025-02-26 | середа |
2025-03-03 | понеділок |
2025-03-05 | середа |
2025-03-10 | понеділок |
2025-03-12 | середа |
2025-03-17 | понеділок |
2025-03-19 | середа |
2025-03-24 | понеділок |
2025-03-26 | середа |
2025-03-31 | понеділок |
2025-04-02 | середа |
2025-04-07 | понеділок |
2025-04-09 | середа |
2025-04-14 | понеділок |
2025-04-16 | середа |
2025-04-21 | понеділок |
2025-04-23 | середа |
2025-04-28 | понеділок |
2025-04-30 | середа |
2025-05-05 | понеділок |
2025-05-07 | середа |
2025-05-12 | понеділок |
2025-05-14 | середа |
2025-05-19 | понеділок |
2025-05-21 | середа |
2025-05-26 | понеділок |
2025-05-28 | середа |
Дата | День тижня |
на 13:00 - 16:00 | |
2024-12-14 | субота |
Варіанти оплати:Фізична особа:
Юридична особа (підприємство):
|
Калькулятор знижок:Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....
|
Оплата на сайті, отримання рахунку:
|
Документи про закінчення та працевлаштування:По закінченню навчання випускники отримують диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту. |
Наша адреса і телефони:
|