Підвищення кваліфікації кухаря (європейська кухня)
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Підвищення кваліфікації Кухар 4 розряд: курси європейської, французької, італійської кухні


Підвищення кваліфікації Кухар 4 розряд

курси європейської, французької, італійської кухні

44 ак. години (11 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 1,5 місяців. 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання:

  • 6 200 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 3 840 грн),
  • 5 580 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 620 грн).
Акційна ціна діє з 15.04.2024 по 20.04.2024 року!

 

Аудиторія курсу Європейської, французької та італійської кухні складається з:

  • 50% кухарів 3 розряди, які хочуть підвищити свою кваліфікацію до 4 розряду,
  • 50% слухачів, які хочуть навчитись європейській кухні.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • готувати страви європейської кухні,
  • прикрашати страви європейської кухні.
  • Після закінчення навчання видається сертифікат.

Навчання європейської кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси по європейській кухні складаються з 80% практики та 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 50-70 грн. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.

З собою потрібно мати кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки.

Програма навчання

Структура програми навчання:

  • Кухні: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (теорія, практика, дегустація)
  • Висока французька кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Італійська кухня (теорія, практика, дегустація)
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Навчальна программа:

Страви європейської кухні:

Англійська кухня

  • Про англійську кухню
  • Салат по-англійськи
  • М'ятний соус
  • Соус «Чемберлен»
  • Шепердспай -пастуша запіканка
  • Ростбіф
  • Йокширський пудинг
  • Коньячний соус
  • Винний соус
  • Шотландський перловий суп
  • Гуляш із оселедця по-шотландськи
  • Уельський рейбіт – грінки із сиром
  • Норфолкський пудинг
  • Англійський шоколадний пудинг
  • Пікантні сандвічі
  • Сендвічі з огірками ( Cucumber sandwiches )
  • Суп-пюре із кресу
  • Гусак з алкогольним підливом та історією англійської різдвяної гуски
  • Сосиски в тесті ( toad-it-the-whole )
  • Індичка з журавлинним соусом, запечена в олії
  • Індичка по-англійськи смажена цілком
  • Британська курка

Ірланська кухня

  • Бараніна по-ірландськи
  • М'ясо по-ірландськи
  • Соус бенез
  • Пюре зі шпиком
  • Пюре з капустою
  • Ірландські млинці

Грецька кухня

  • Салат «Афіни»
  • Голубці з виноградним листям (долма)
  • Грецький салат
  • Мусака холодна
  • М'ясні кульки
  • Соус «Міконос»
  • Телячий шницель із прянощами
  • Печериці по-грецьки

Іспанська кухня

  • Гасієнда-стейк
  • Паелья – іспанська страва з рису
  • Пучеро
  • Курка по-мадридськи
  • Гаспаччо
  • Іспанська овочева запіканка
  • Іспанське рибне фондю
  • Каталунський рибний суп
  • Відбивна бараняча котлета по-іспанськи
  • Паелья

Австрійська кухня

  • Печеня естергазі
  • Фарширована теляча грудинка
  • Масляні кнедлики
  • Печінкові кнедлики
  • Віденський бойшель із сухарними кнедликами
  • Тірольський суп зі шпиком
  • Кайзерівський омлет

Швейцарська кухня

  • Швейцарський фондю
  • Швейцарський картопляний ресті
  • Швейцарський суп із сиром
  • Женевський соус
  • Рис по-швейцарськи

Німецька кухня

  • Берлінський шніцель
  • Шніцель відбивний з окосту
  • Свинячі ніжки з кислою капустою та горошком
  • Окіст зі стручковою квасолею
  • Мекленбурський рулет зі шкварками
  • Гамбурзький суп з вугра
  • Риба по-гамбурзькому
  • Лабскаус
  • Кислий каббес
  • Заєць у горщику
  • Ковбасні галушки
  • Швабські вареники
  • М'ясо по-мюнхенськи
  • Лейпцизька овочева солянка
  • Тюрингське жарке у горщику

Угорська кухня

  • Смажене м'ясо по-угорськи
  • Фарширований солодкий перець
  • Квасоля в горщику по-віденськи
  • Лечо
  • Таргоня
  • Токань
  • Паприкаш із картоплі
  • Перкелт
  • Гуляш у горщику
  • Соус тартар
  • Угорський рибний суп
  • Палачинти

Румунська кухня

  • Чорба – національна румунська страва
  • Мамалига з тертим сиром
  • Гювеч з рибою по румунськи
  • Паприкаш дівитель - м'ясо з червоним перцем і борошняними галушкам

Висока французька кухня:

На кулінарних курсах слухачі навчатимуться готувати найвишуканіші та найпопулярніші страви французької кухні, навчатися їх оформляти та вражати майбутніх гостей ресторанів.

Закуски:

  • Гриби з вином у сметані
  • Домашній сервелат
  • Жюльєн із лісових грибів із сиром
  • Жюльєн із подосиновиків та молодих цукіні
  • Жульєн із птиці
  • Жюльєн з грибами
  • Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином
  • Картопля по-паризьки
  • Кіш Лорен (Quiche Lorrain)
  • Кільця кальмара-гриль із соусом
  • Айолі
  • Королівські креветки у грибному соусі
  • Олія Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)
  • Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами
  • Мідії у вершковому соусі
  • Міньонетт (Mignonette Sauce)
  • Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині
  • Мус із авокадо з гострим сиром
  • Мус із баклажану з козячим сиром
  • Мус із печеного перцю зі шматочками панчетти
  • Мус із селери з яблуками
  • Огірки фаршировані
  • Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)
  • Омар у томатно-коньячному соусі
  • Паштет з курячої печінки
  • Паштет з печінки та свинини
  • Печінковий паштет
  • Рулетики з шинки з грибами
  • Риба та овочі під часниковим майонезом
  • Альолі Салат «Нісуаз»
  • Салат із печених буряків
  • Салат із селери (бон фам)
  • Салат літній
  • Салат м'ясний
  • Соус Beurre Monté
  • Суфле із лісових грибів
  • Суфле із сиром
  • Тартар із яловичини.
  • Тартар із лосося
  • Тартар із тунця
  • Террін з качки

 

Супи:

  • Буйабес з соусом руй
  • Буйабес із часниковими крутонами з айолі (bouillabaisse)
  • Вішісуаз
  • Консоме з овочами та яйцем по-паризьки
  • Паризький цибульний суп
  • Суп жульєн
  • Суп по-провансальськи
  • Суп-пюре по-французьки
  • Французький овочевий суп (pistou)

Овочі:

  • Запечена картопля по-французьки
  • Картопля запечена по-французьки (дофіні)
  • Картопля запечена з сиром, беконом та вершками
  • Картопля запечена з часником і чебрецем
  • Картопля ліонез
  • Картопляні смажені кульки «пом дюшес»
  • Картопляний рулет з мідіями та соусом Айолі
  • Гратен зі спаржі
  • Зелена квасоля з мигдалем
  • Овочевий гуляш
  • Спаржа а ла фонтенель
  • Спаржа по-провансальськи
  • Картопля «Дофін»
  • Каштани тушковані
  • Рататуй

Риба:

  • Заливна осетрина
  • Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин
  • Короп зі щавлем
  • Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі
  • Краби запечені у вершковому соусі
  • Устриці з Камамбер
  • Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею
  • Фламбе з королівських креветок із фенхелем
  • Осетрина під соусом бешамель
  • Фламбе з морепродуктів
  • Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше
  • Террін із форелі
  • Морські гребінці з фуа-гра, ягодами та гострим медовим соусом
  • Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»

Страви з м'яса

  • Бьоф бургіньйон (bœuf bourguignon)
  • Біфштекс провансальський
  • Яловичина по-бурґундськи
  • Яловичина з білими грибами та фуа-гра
  • Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук
  • Конфі з качки на кшталт sous vide
  • Мус із глухаря з гусячими шкварками
  • Мус із дикої качки з морошкою
  • Півень у вині
  • Рагу з ягняти
  • Рійет із кролика з чорносливом
  • Рієт з лосося
  • Рієт з качки
  • Розети свинячі по-провансальськи
  • Рулети з яловичини, фаршировані свининою
  • Суфле із качки
  • Тартар із телятини
  • Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра
  • Теплий салат з качиної грудки магре
  • Терин з індички, ялівцю та горошин чорного перцю
  • Террін із кролик
  • Террін по-сільськи
  • Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра
  • Фрікасе з курки
  • Курча з морквою
  • Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра
  • Шукрут
  • Баранині котлети з цибульним соусом
  • Бургундський гуляш (Boeuf Bourguignonne)
  • Гуляш по-бургундському
  • Гуляш по-французьки
  • Голубці по-провансальськи
  • Курячі стегенця по-провансальськи
  • Курка «Маренго»
  • Курка у червоному вині (Coq au vin)
  • Курка запечена цілком по-французьки
  • Курка тушкована з грибами (cassoulet)

Субпродукти та яйця:

  • Мізки запечені по-паризькому
  • Куряча фуа-гра
  • Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу
  • Омлет із травами
  • Террін з фуа-гра з селери
  • Фуа-гра у шоколаді
  • Фуа гра з апельсинами в карамелі
  • Фуа-гра з мускатним виноградом
  • Фуа-гра з фігами
  • Фуа-гра з ягодами в портвейн
  • Фуа-гра, пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом
  • Яйця на крутонах з олією анчоусів
  • Яйця-кокотт
  • Яйця-пашот по-бурґундськи

 

Десерти:

  • Млинці по-французьки
  • Груші «Решельє»
  • Крем брюле
  • Крокети з рису з абрикосами (кольбер)
  • Морозиво по-льєжськи
  • Персики під соусом
  • Сніжки
  • Сирне серце з ягодами
  • Шоколадний крем

Італійська кухня:

Холодні та гарячі закуски:

  • Лазня кауда
  • Fonduta
  • Антипасти з маринованими овочами (antipasti)
  • Антипасти з восьминогами (antipasti)
  • Антипасто із запеченими перцями
  • Асорті канапе з моцарелою
  • Баклажани, фаршировані булгуром, фетою та помідорами конфі.
  • Страва з шинкою та фігами
  • Брускетта
  • Буратта з песто
  • Граден із мідій
  • Запечені польпетти з броколі
  • Зелений салат з анчоусною заправкою "Вінегрет" та креветками
  • Кабачки, запечені у духовці
  • Канапе з анчоусами
  • Канапе з рікоттою
  • Канелоні зі шпинатом та моцарелою
  • Капоната
  • Капрезе
  • Кростіні з песто
  • Кростіні з сиром моцарелла та пармською шинкою
  • Мальфатті
  • Мариновані перці
  • Морські гребінці по-венеціанськи
  • Паніно з цукіні, грибами та соусом песто
  • Помідори, фаршировані баклажанами
  • Фаршировані запечені баклажани з песто з руколи
  • Фаршировані цукіні
  • Чамботта
  • Яйця по-партенопейськи
  • Яйця по-п'ємонтськи

Салати:

  • Неаполітанський салат
  • Міланський салат із копченою рибою
  • Салат з м'яса та шинки
  • Салат із цвітної капусти зі шпротами
  • Салат капрезе з баклажанами
  • Салат картопляний
  • Салат парадіз
  • Салат по-італійськи
  • Салат радиккіо з рукколою
  • Салат з грушами та горіхами
  • Салат з ківі, кабачками та фенхелем
  • Салат з червоною цибулею, хурмою, селерою та рожевим перцем
  • Салат з помідорами та моцареллою
  • Салат з помідорами, фенхелем та кальмаром
  • Салат із тунцем
  • Салат з тунцем, Galbani Mozzarella Light та солодким червоним перцем
  • Салат з фенхелем та апельсинами

Полента:

  • Італійська полента
  • Полента з грибами
  • Полента із сиром

Ньоккі:

  • Ньоккі з Казентіно
  • Гарбузові ньокки
  • Картопляні ньокки (італійські галушки) з пасатою та беконом

Перші страви:

  • Густий суп із морепродуктів
  • Делікатесний суп
  • Італійський грибний суп
  • Консоме по-міланськи
  • Консоме з курчам і макаронами
  • Консоме з курчам та макаронами («Гарібальді»)
  • Цибулевий суп тосканський (італійський)
  • Основний Мінестроні
  • Профітролі
  • Суп «Мінестра»
  • Суп із сиру та яйця
  • Суп із шпинату (флорентійський)
  • Суп павеза
  • Суп з ньоккі
  • Суп із хлібом
  • Суп-пюре із сочевиці по-неаполітанськи
  • Суп-пюре по-міланськи
  • Томатний суп-пюре
  • Тосканський суп з квасолею та макаронами

Страви з риби

  • Branzino ai porri - Сибас з цибулею-пореєм
  • Coppe esotiche con insalata di mare Салат з морепродуктів у грейпфруті
  • Filetti di branzino con crostoni di polenta.
  • Filetti di orata al pepe verde — Філе доради із зеленим перцем
  • Filetti di sarde a scapece-Філе сардин з маринованою цибулею
  • Filetti di sogliola alle melanzane - Філе камбали з баклажанами
  • Filetti di triglia alla livornese — Філе окуня по-ліворнськи
  • Filetti di trota in carpione — Філе форелі у маринаді
  • Gamberoni all'arancia - Креветки з апельсинами
  • Insalata di mare — Салат з морепродуктів
  • Insalata di mare con la rucola — Салат з морепродуктів з рукколою
  • Riso venere con polpa di granchio e gamberi — Чорний рис із крабами та креветками
  • Trota con patate e carciofi —Форель з картоплею та артишоками
  • Trote affogate -Форельс травами у білому вині
  • Баклажани, фаршировані кефаллю / Melanzane ripiene di cefalo
  • Кальмари у сковороді (Calamari in padella)
  • Кальмари тушковані
  • Морські гребінці під соусом із цукіні з грибами / Capesante con salsa di zucchine e ovuli
  • Осетрина по-італійськи
  • Приготування фльорансі
  • Риба по-сициліанськи
  • Риба припущена по-італійськи
  • Стерлядь по-італійськи
  • Філе барабульки по-ліворнськи / Triglie alla livornese
  • Ескалопи з кефалі з гливи від Надзаріо Біскотті / Scaloppine di cefalo ai funghi cardoncelli di Nazario Biscotti

Страва з м'яса:

  • Баранина з ягодами ялівцю
  • Печеня з баранини з картоплею
  • Баранина з оливками
  • Гуляш із баранини з лимонним соусом
  • Біфштекси по-неаполітанськи
  • Яловичина маринована
  • Печеня у червоному вині
  • Яловичина фарширована
  • Яловичина з пікантним соусом
  • Медальйони з телятини з фондю
  • Гусяча грудка з крес-салатом
  • Печеня з телятини з цукіні
  • Ариста по-флорентійськи
  • Біфштекс по-флорентійськи
  • Домашня курка в гострому соусі з томатів та базиліку.
  • Запечена нога ягняти
  • Кролик у соусі з волоських горіхів
  • Кролик по-іскитанськи
  • Кростіні з курячою печінкою
  • Курка у вині Кьянті
  • Курка з перцем
  • Медальйони телячі по-міланськи
  • М'ясне рагус картопляними ньокками
  • Стегенця у винному соусі
  • Відбивні з індички з начинкою з моцарелли
  • Відбивні по-міланськи
  • Плов по-п'ємонтськи
  • Рецепт салату з качки з п'ятьма спеціями
  • Рубець по-міланськи
  • Свиняча шия в апельсиновому соусі
  • Свинина, запечена у вині з яблуками
  • Томатний соус зі свинячих реберець
  • Тушений кролик із помідорами
  • Качка з апельсинами, буряковим соком та розмарином
  • Філе міньйон по-неаполітанськи
  • Курча з баклажанами
  • Курча з рисом
  • Ягнячі реберця, запечені на вугіллі
  • Курячі ніжки по-середземноморськи
  • Курка запечена з лимоном, родзинками та кедровими горіхами.
  • Курка Міланезе з томатним соусом
  • Курка фарширована мацарелою та чилі
  • Салтимбокка

Паста:

  • Баветте з меч-рибою, маслинами та фенхелем
  • Баветте з м'ясом краба
  • Баветте Трастеверіна
  • Каннеллоні
  • Каннеллоні з м'ясним фаршем
  • Лазання
  • Лазання Болоньєзе
  • Лазання класична
  • Лазання овочева
  • Лазання з беконом, грибами та шпинатом
  • Лазання з грибним соусом
  • Лазання зі свининою
  • Локшина лінгвіні з брокколі, часником та чилі
  • Локшина з помідорами та сулгуні
  • Локшина із сирним соусом
  • Локшина тальятелле з куркою
  • Лінгвіні з соусом Болоньєз
  • Лосось запечений з картоплею та оливками
  • Макарони з морепродуктами
  • Паста «Прімавера»
  • Паста в томатному соусі з шинкою
  • Паста та брокколі
  • Паста з анчоусами та оливками
  • Паста з лососем та грибами у сирному соусі
  • Паста з цвітною капустою, броколі та грибним соусом
  • Паста з вершково-шпинатним соусом
  • Пенне Арраббіату
  • Пінне з куркою у вершково-грибному соусі
  • Пінне з мідіями у горіховому соусі
  • Пінне з соусом песто
  • Салат із пенне з тунцем
  • Равіолі з сирним соусом з брокколі
  • Равіолі з печерицями
  • Рігатоні з перцем
  • Ригатоні з тефтелями зі свинини з лимоном
  • Спагетті «Аматриціана»
  • Спагетті болоньєзе
  • Спагетті карбонара
  • Спагетті «Неро» з креветками
  • Спагетті по-сіцилійськи
  • Спагетті з лососем
  • Спагетті з соусом путтанеска із зеленими оливками
  • Спагетті із сиром
  • Спагетті з телятиною
  • Тальятелле з курячою печінкою
  • Тальятелле з лососем
  • Тальятелле з м'ясними тефтелями
  • Тортелліні з козячим сиром
  • Тортелліні, фаршировані грибами
  • Феттучіне з білими грибами

Різотто

  • Основний рецепт різотто
  • Різотто ала міланезе
  • Різотто по-венеціанськи
  • Різотто з брокколі та яєчнею
  • Різотто з грибами
  • Різотто з грибами та сиром
  • Різотто з копченим лососем
  • Різотто з куркою та овочами по-швидкому
  • Різотто з цибулею-пореєм та томатами
  • Різотто з перцем
  • Різотто із сиром
  • Різотто з тунцем та грибами
  • Рис по-італійськи
  • Рис по-п'ємонтськи

Піца:

  • Кальзоне
  • Овочева піца з козиним сиром
  • Піца «Пори року»
  • Піца «Гардінієра»
  • Піца «Маргарита»
  • Піца «Маринара»
  • Піца в мексиканському стилі
  • Піца калабрійська
  • Піца з авокадо та шинкою
  • Піца з анчоусами та цибулею
  • Піца з беконом та пепероні
  • Піца з шинкою та сиром
  • Піца з грибами
  • Піца з грибами та оливками
  • Піца з грибами з листкового тіста
  • Піца із запеченими овочами
  • Піца з червоним виноградом, медом, розмарином та сиром
  • Піца з куркою та арахісовим маслом
  • Піца з лососем
  • Піца з морепродуктами
  • Піца з м'ясними кульками
  • Піца з сиром та артишоками
  • Піца з гарбузом та сиром

Соуси:

  • Болоньєзе – густий соус з м'ясного фаршу з помідорами
  • Грибний соус
  • Італійський соус «карбонару»
  • Італійський соус до макаронів
  • Італійський томатний соус
  • Горіховий соус
  • Песто класичний
  • Соус із шампіньйонів з петрушкою
  • Соус Карузо
  • Соус Марсала
  • Соус з томатами та морепродуктами
  • Соус сирний з кабачками
  • Соус часниковий для спагетті
  • Соуси Мохо
  • Томатний соус з пряними травами

Десерти:

  • Аффогато
  • Забайоне
  • Панна Котта
  • Печиво амаретті зі сливами у вині
  • Рисовий десерт із яблуками
  • Сицилійська касата (касата сичіліана)
  • Суфле по-сицилійськи
  • Тірамісу
  • Фрукти у вині
  • Шоколадні канолі

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять


Дата
День тижня
на 18:00 - 21:00
2024-04-18
четвер

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору