Подарунковий сертифікат на майстер-клас Французька кухня
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Подарунковий сертифікат на майстер-клас Французька кухня


Подарунковий сертифікат на майстер-клас "Французька кухня"

9 астр. годин (3 заняття по 3 астр. години, 1 астр. год = 60 хв). Тривалість: 1-2 дні

Термін дії: 6 місяців з моменту покупки.

Вартість майстер-класу: 1600 грн.

 

Акційна ціна діє з 22.04.2024 по 25.04.2024 року!

 

Аудиторія курсу Французької кухні складається з:

  • слухачів, які хочуть навчитися готувати страви французької кухні професійно.

Після закінчення курсу Ви вмітите:

  • готувати страви французької кухні,
  • красиво прикрашати та подавати страви французької кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Навчання французької кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси французької кухні складаються з 80% практики та 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 100-150 грн. Усього 3 заняття через день. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Після закінчення навчання всі готові страви забираються додому.

З собою потрібно мати: кітель чи фартух, харчові лотки.

Програма навчання

Структура програми навчання:

  • Закуски
  • Супи
  • Овочі
  • Риба
  • Страви з мяса
  • Субпродукти та яйця
  • Десерти

Програма навчання:

Закуски:

  • Гриби з вином у сметані
  • Домашній сервелат
  • Жюльєн із лісових грибів із сиром
  • Жюльєн із подосиновиків та молодих цукіні
  • Жульєн із птиці
  • Жюльєн з грибами
  • Кальмар-гриль з перцем чилі та білим вином
  • Картопля по-паризьки
  • Кіш Лорен (Quiche Lorrain)
  • Кільця кальмара-гриль із соусом
  • Айолі
  • Королівські креветки у грибному соусі
  • Олія Монпельє (Beurre de Montpellier, Montpellier Butter)
  • Медальйони з шинки з перепелиними яйцями та анчоусами
  • Мідії у вершковому соусі
  • Міньонетт (Mignonette Sauce)
  • Морський гребінець із гарніром із овочів, припущених у білому вині
  • Мус із авокадо з гострим сиром
  • Мус із баклажану з козячим сиром
  • Мус із печеного перцю зі шматочками панчетти
  • Мус із селери з яблуками
  • Огірки фаршировані
  • Оладки з кабачків цукіні з квітами (прованська кухня)
  • Омар у томатно-коньячному соусі
  • Паштет з курячої печінки
  • Паштет з печінки та свинини
  • Печінковий паштет
  • Рулетики з шинки з грибами
  • Риба та овочі під часниковим майонезом
  • Альолі Салат «Нісуаз»
  • Салат із печених буряків
  • Салат із селери (бон фам)
  • Салат літній
  • Салат м'ясний
  • Соус Beurre Monté
  • Суфле із лісових грибів
  • Суфле із сиром
  • Тартар із яловичини.
  • Тартар із лосося
  • Тартар із тунця
  • Террін з качки

Супи:

  • Буйабес з соусом руй
  • Буйабес із часниковими крутонами з айолі (bouillabaisse)
  • Вішісуаз
  • Консоме з овочами та яйцем по-паризьки
  • Паризький цибульний суп
  • Суп жульєн
  • Суп по-провансальськи
  • Суп-пюре по-французьки
  • Французький овочевий суп (pistou)

Овочі:

  • Запечена картопля по-французьки
  • Картопля запечена по-французьки (дофіні)
  • Картопля запечена з сиром, беконом та вершками
  • Картопля запечена з часником і чебрецем
  • Картопля ліонез
  • Картопляні смажені кульки «пом дюшес»
  • Картопляний рулет з мідіями та соусом Айолі
  • Гратен зі спаржі
  • Зелена квасоля з мигдалем
  • Овочевий гуляш
  • Спаржа а ла фонтенель
  • Спаржа по-провансальськи
  • Картопля «Дофін»
  • Каштани тушковані
  • Рататуй
  • Риба:

    • Заливна осетрина
    • Кальмар з фенхелем у соусі з білого вин
    • Короп зі щавлем
    • Кільця кальмара-гриль із соусом Айолі
    • Краби запечені у вершковому соусі
    • Устриці з Камамбер
    • Фламбе з восьминогів із солодкою цибулею
    • Фламбе з королівських креветок із фенхелем
    • Осетрина під соусом бешамель
    • Фламбе з морепродуктів
    • Судак з пюре із зеленого горошку та соусом бербланше
    • Террін із форелі
    • Морські гребінці з фуа-гра, ягодами та гострим медовим соусом
    • Теплий салат із кальмарів із соусом «Рокфор»

    Страви з м"яса:

    • Бьоф бургіньйон (bœuf bourguignon)
    • Біфштекс провансальський
    • Яловичина по-бурґундськи
    • Яловичина з білими грибами та фуа-гра
    • Яловича грудинка під соусом борделез та соусом з хрону та яблук
    • Конфі з качки на кшталт sous vide
    • Мус із глухаря з гусячими шкварками
    • Мус із дикої качки з морошкою
    • Півень у вині
    • Рагу з ягняти
    • Рійет із кролика з чорносливом
    • Рієт з лосося
    • Рієт з качки
    • Розети свинячі по-провансальськи
    • Рулети з яловичини, фаршировані свининою
    • Суфле із качки
    • Тартар із телятини
    • Теплий інжир з крижаною стружкою із фуа-гра
    • Теплий салат з качиної грудки магре
    • Терин з індички, ялівцю та горошин чорного перцю
    • Террін із кролик
    • Террін по-сільськи
    • Філе молочного теля з пінкою зі шпинату і паштетом з фуа-гра
    • Фрікасе з курки
    • Курча з морквою
    • Курчата, фаршировані рисом, грибами та фуа-гра
    • Шукрут
    • Баранині котлети з цибульним соусом
    • Бургундський гуляш (Boeuf Bourguignonne)
    • Гуляш по-бургундському
    • Гуляш по-французьки
    • Голубці по-провансальськи
    • Курячі стегенця по-провансальськи
    • Курка «Маренго»
    • Курка у червоному вині (Coq au vin)
    • Курка запечена цілком по-французьки
    • Курка тушкована з грибами (cassoulet)

    Субпродукти та яйця:

    • Мізки запечені по-паризькому
    • Куряча фуа-гра
    • Мільфей з фуа-гра та цибульного мармеладу
    • Омлет із травами
    • Террін з фуа-гра з селери
    • Фуа-гра у шоколаді
    • Фуа гра з апельсинами в карамелі
    • Фуа-гра з мускатним виноградом
    • Фуа-гра з фігами
    • Фуа-гра з ягодами в портвейн
    • Фуа-гра, пропарена на зеленому чаї, з лимонним шоколадом
    • Яйця на крутонах з олією анчоусів
    • Яйця-кокотт
    • Яйця-пашот по-бурґундськи

    Десерти:

    • Млинці по-французьки
    • Груші «Решельє»
    • Крем брюле
    • Крокети з рису з абрикосами (кольбер)
    • Морозиво по-льєжськи
    • Персики під соусом
    • Сніжки
    • Сирне серце з ягодами
    • Шоколадний крем

    Фото курсу:

    Як заказати подарунковий сертифікат?

    Крок 1

    Оплатіть сертифікат на сайті або зателефонуйте до офісу та запросіть рахунок.

    Крок 2

    Повідомте дату, коли Вам потрібен сертифікат.

    Крок 3

    Заберіть сертифікат в офісі або отримайте нову пошту.

     Варіанти оплати:

    Фізична особа:

    • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
    • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
    • на сайті карткою через калькулятор,
    • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
    • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

    Юридична особа (підприємство):

    • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
    1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
    2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

    Калькулятор знижок:

    Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

     

    Оплата на сайті, отримання рахунку:

    • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
    • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
    • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

    Перейти на сторінку .....

     

    Документи про закінчення та працевлаштування:

    По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

    Наша адреса і телефони:

    • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
    • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
    • вайбер (098) 087-31-41.
    Нагору