Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Курси кухар (східна, японська кухня), 3 рівень, 5 розряд


Підвищення кваліфікації 5 розряд в Києві

(паназійська кухня, кавказька кухня)

56 ак. годин (14 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 1,5 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання:

  • 7 600 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 6514 грн),
  • 6 840 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 760 грн).

Навчання проходить в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика 95%.

Акційна ціна діє з 27.03.2024 по 30.03.2024 року!

 

Аудиторія курсу Кухар східна, японська кухня складається з:

  • 40% кухарів 4 розряду, які хочуть підвищити свою кваліфікацію,
  • 60% слухачів, які бажають навчитися східній кухні для подальшого використання здобутих знань у приготуванні східних страв.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • готувати страви паназійсько кухні, кавказької кухні,
  • прикрашати страви.

Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Після закінчення навчання можна пройти практику у ресторанах Києва. Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів для 1 практичного заняття – 50 – 70 грн. Готові страви слухачі забирають із собою. Японською кухнею навчальний центр надає рис, норі, оцет, соєвий соус, гриби шиїтаки, японську локшину. Начинки (риба, огірки, креветки та інше - приносять слухачі). Готові суші забираються додому.

На заняття з собою потрібно взяти: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Програма навчання

 

Структура програми навчання:

До програми входять такі дисципліни:

  • Паназіатська кухня: Китай, Таїланд, В"єтнам, Корея. (теорія, практика, дегустація)
  • Кавказська кухня: Грузія, Азербайджан, Вірменія. (теорія, практика, дегустація)
  • Японська кухня: суші, сашимі, роли, місо. (теорія, практика, дегустація)
  • Карвінг (практика)
  • Фуршетні страви
Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Програма навчання:

Паназійська кухня:

Китайська кухня

На кулінарних курсах  слухачі навчатимуться готувати страви китайської кухні. Основу китайської кухні складає рис. У Китаї дуже популярні овочі, китайська локшина та риба. На кулінарних курсах слухачі готуватимуть відомі китайські страви, які часто замовляються у ресторанах Києва.

  • Салат з помідорів по-пекінськи
  • Салат із грибів із узбіччям
  • Салат овочевий із креветками
  • Тости з креветками та кунжутом
  • Баклажани з часником
  • Салат-коктель «Шанхай»
  • Салат з курки з овочами
  • Салат із баклажанів з креветками
  • Салат із кальмарів із сиром
  • Курка по-сичуаньськи
  • Качка з авокадо
  • Качка у соусі
  • Свинина під солодким соусом
  • Кульки з яєць з шинкою
  • Салат морський
  • Чоу фан (смажений рис)
  • Сиг у кисло-солодкому соусі
  • Голубці з рибою
  • Смажена баранина із зеленою цибулею
  • Курка з ананасом
  • Фарширована качка
  • Фрікадельки з часником

В"єтнамська кухня:

Салати

  • В'єтнамський зелений салат
  • В'єтнамський салат із креветками
  • Салат з креветок та пагонів пальми
  • В'єтнамський салат з корінням лотоса
  • Салат із лотоса та креветок
  • Закуска з креветок в'єтнамською

Супи

  • В'єтнамський курячий суп
  • В'єтнамський суп з яловичиною та локшиною

Другі страви

  • Запечена риба в'єтнамською
  • Куриця з лимонним сорго та локшиною
  • Смажений лук-шалот
  • Смажений рис в'єтнамською
  • Рис по-в'єтнамськи
  • Млинці лазень куон
  • В'єтнамські рулетики з рисового паперу
  • В'єтнамські весняні рулетики з овочами
  • Дім «nuoc cham»

Корейська кухня:

  • Кімчі (Kimchi) - ферментована капуста.
  • Рамен по-корейськи.
  • Хе з риби.
  • Bulgogi (барбекю з маринованої яловичини).
  • Samgyeopsal (смажена свинина).
  • Bibimbap - рис з м'ясом, яйцем та овочами.
  • Buchimgaе - корейські млинці.
  • Samgyetang
  • Naengmyeon
  • Bulgogi
  • Pork kalbi
  • Jajangmyeon
  • Takkalbi

Тайська кухня:

На кулінарних курсах слухачі познайомляться з екзотичною тайською кухнею. Основним компонентом тайської кухні є рис. Також, рисова локшина, іноді локшина із пшеничного борошна. Тайські страви багаті морепродуктами, рибою, м'ясом та овочами. На кулінарних курсах слухачі зможуть навчитися готувати найпопулярніші страви національної кухні Таїланду.

  • Суп із свинини
  • Креветки по-сіамськи
  • Омлет по-тайському
  • Том-ям
  • Сом-там
  • Пад-тай
  • Тайський смажений рис
  • Зелений каррі
  • Роті

Кавказська кухня:

Грузинська кухня

На кулінарних курсах слухачі познайомляться зі стравами грузинської кухні. Багато грузинських страв, такі як курчата тютюну, харчо, хачапурі, широко відомі у світі і стали фактично інтернаціональними. В ідеології складання страв грузинська кухня спирається на контраст пряного та гострого. Широко використовуються овочі, як як самостійна страва, так і як доповнення до м'ясних страв.

  • Чахохбілі
  • Суп харчо
  • Хачапурі
  • Ачма
  • Соус сацибелі
  • Соус гаро
  • Соус ткемалі
  • Курчата тютюну
  • Лобіо

Азербайджанська кухня 

Салати та закуски:

  • Салат Бахар
  • Салат по-шекінськи
  • Кюкю із зелені
  • Фісінджан з лобіо

Супи:

  • Тоюг шарба
  • Піті
  • Сулу Хінгал
  • Парча бозбаш
  • Овдух

Другі страви:

  • Плов
  • Шашлик
  • Долма

Молочні вироби:

  • Кутабі
  • Фіджим

Вірменська кухня  

Салати:

  • Салат із квасолі
  • Салат з портулаку
  • Схторац

Супи:

  • Хаш
  • Суп єреванський
  • Спас
  • Суп-пюре із білої квасолі

Другі страви:

  • Ішхан
  • Хоровац
  • Мусака
  • Борані
  • Толма
  • Кюфт

Японська кухня:

На кулінарних курсах слухачі познайомляться з японською кухнею. Японська кухня здобула світову популярність завдяки суші. Суші, сашимі, роли – ці страви давно сподобалися українським відвідувачам ресторанів. На кулінарних курсах слухачі навчаться готувати суші, місо, сашимі та роли.

Про японську кухню

  • Народження та історія виникнення суші
  • Огляд японських традицій
  • Правила японської трапези
  • Розвиток Nigiri Sushi

Основні типи суші та основні інгредієнти на кулінарних курсах

  • Едо
  • Нігірідзусі
  • Макідззусі
  • Темакідзусі
  • Осізусі
  • Тирасидзусі

Базова технологія приготування суші на кулінарних курсах

  • Знайомство з виробництвом, інвентарем, меню

Інгредієнти для приготування  (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)

Соуси  (соєвий соус, васабі)

Традиційні напої  (саке, чай)

Приготування:

  • Правила нарізки риби та використання інструментів
  • Опис різновидів риб, способи визначення її якості
  • Приготування рису
  • Приготування оцту

Роли

  • (Сяке Макі, Унагі рол, Каліфорнія, Аляска, Канадський рол, Канапе сето, Веселка, Макі Диско, Цезар, Ясай рору, Норіто рол, Кіото рол, Нідзі, Жовте море, Спайсі рол, Унадзю Тека Макро, Дра , Футо макі)

Смажені роли

  • (Американський рол, Модний рол, Італійський рол, Які Уміно Саті, Смажений рол з ананасом, Харумакі)

Сашимі  (Сякен, Унагі, Тай, Магуро, Іка)

Місо  (Суп морський вершковий, Кук-Су, Суп рибалки, Пук-Тяй, Сяке суп)

Суші  (Унагі, Сяке, Ебі, Амо Ебі, Тай, Хоккігай, Іка Мае, Кай есе, Сяке Канапе, Кані, Мікс Спайсі, Сяке Кунсай, Муки Ебі, Ісобі)

  • Нігіридзусі
  • Приготування Макідзусі
  • Приготування темакідзусі
  • Приготування Гункандзусі
  • Приготування японського омлету
  • Сікаї-макі (Квадратний рулет)
  • Омлет із вугром
  • Кляр для темпуру
  • Овочі в клярі
  • Морепродукти у клярі
  • Соус Теріякі
  • Курка в соусі теріяки

Карвінг:

  • Історія карвінгу.
  • Класифікація прийомів.
  • Інструменти та матеріали
  • Інструменти та пристрої для прикраси страв
  • Способи підбору та зберігання продуктів.
  • Вирізання квітів та пелюсток з овочів та фруктів ( візерунчасте листя з огірків, цукіні, шишки з моркви, троянди з редьки, картоплі, дайкону, помідорів, хризантеми з китайської капусти та ін.)
  • Різьблення за великими плодами (гарбуз, диня, кавун, кабачки та ін.)
  • Європейський карвінг
  • Азіатський карвінг.
  • Складання композицій.

Прикраси страв на кулінарних курсах для початківців

  • Прикраси з яєць
  • Птахи та тварини з овочів
  • Прикраси з овочів
  • Прикраси із фруктів
  • Прикраси із крему, шоколаду, борошна, цукру
  • Прикраса страв святкового меню

Фуршетні страви:

Холодні закуски

  • Овочеві канапе
  • Канапе з огірком
  • Канапе з сиром та оливками
  • Канапе з креветками
  • Крекери з пастою з копченої скумбрії
  • Крекери з крабовим м'ясом
  • Пірамідки з паштетом
  • Тортики з перепиленими яйцями
  • Смугасті бутерброди
  • Фарширований батон
  • Рулетики зі спаржею
  • Рулет із маслинами
  • Рулет з овочами

Гарячі закуски

  • Тости
  • Сирні тости
  • Грибні тости
  • Рибні тартинки
  • Булочки з ковбасками
  • Ньюбург з креветками
  • Хлібні рулетики з перцем
  • Рулетики з баклажанів з беконом
  • Крокети з моркви
  • Гриби фаршировані
  • Грибні вулканчики
  • Тости
  • Сирні тости
  • Грибні тости
  • Рибні тартинки
  • Булочки з ковбасками
  • Ньюбург з креветками
  • Хлібні рулетики з перцем
  • Рулетики з баклажанів з беконом
  • Крокети з моркви
  • Гриби фаршировані
  • Грибні вулканчики
  • Колобки з гливи
  • Шашлички з сиром та овочами
  • Рибні рулетики
  • Рибні крокети
  • Паніровані раки
  • Креветки в хрусткій скоринці
  • Кошички «Дари Нептуна»
  • Банани в беконі
  • Тарталетки з сиром та беконом
  • Кульки з шинки
  • Форшмак
  • Реберця в медовій глазурі
  • Медальйони зі свинини
  • Пікантні крильця

Десерти

  • Асорті із фруктів
  • Фрукти у шоколаді
  • Ягоди «під снігом»
  • Ягоди із сирним соусом
  • Салат з дині та кавуна
  • Фруктовий салат
  • Салат з сиром та фруктами
  • Ананасовий десерт
  • Чорнослив з горіхами
  • Фаршировані фініки

 Варіанти оплати:

Фізична особа:

  • сплатити за навчання можна готівкою в касу навчального центру;
  • карткою через термінал Приватбанку в офісі;
  • на сайті карткою через калькулятор,
  • квитанцією через Ощадбанк (Приватбанк),
  • заключити договір через вайбер (телеграм) та отримати рахунок.

Юридична особа (підприємство):

  • з р/р підприємства, де Ви працюєте, для цього потрібно заключити договір з навчальним центром:
  1. для договору потрібно переслати нам на вайбер (098) 087-31-41 реквізити підприємства,
  2. ПІБ директора та вказати на підставі якого документа він діє).

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Наша адреса і телефони:

  • Україна, Київ, метро "Вокзальна", ул. Патріарха Мстислава Скрипника (колишня вул. Миколи Островського), 58.
  • (098) 087-31-41, (095) 527-00-70
  • вайбер (098) 087-31-41.
Нагору