Курси Флейрінга
Консультації:
Про компанію
Знижки та акції
Відгуки
Онлайн консультації
Статті
Контакти
Зателефонуйте мені
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте і спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть Ваше ім'я
Введіть курс навчання
Введіть номер телефону
Введіть число
з картинки*:
Введіть число
* обов'язкові для заповнення поля
Онлайн консультації по Skype
Головна /   Школа ресторанного бизнесу /   Курси Флейрінга


Курси флейрингу в Києві

Слово flaring прийшло до нас з Америки. Його значення: flare - літаючий, ring - по колу.

Саме так бармен жонглює своїми пляшками, шейкерами, чим викликає шалене захоплення клієнтів ресторану чи бару.

Курси флейрингу дадуть можливість слухачам підвищити свій професійний рівень бармена, залучити нових відвідувачів до ресторану чи бару, а також підвищити свій потенціал в очах роботодавців.

Навчання флейрингу відбувається у стінах навчального центру. На заняття залучаються досвідчені викладачі-практики, майстри флейрингу.

Записатись на курс
Помилка доступу до сервера.
Спробуйте пізніше.
Невірно введені дані.
Виправте та спробуйте ще раз
Ваш запит успішно відправлений.
Введіть ваше ім'я
Введіть номер телефону
* поля, обов'язкові для заповнення

Аудиторія курсу Флейрінг:

  • Бармени
  • Усі бажаючі навчитися за цим курсом
  • Навчання проводиться з нуля.

 

Інформація про курс Флейрінг:

Кількість ак. годин: 24

Час навчання у групі (на вибір):

  • ранкові групи з 9-00 до 12-00
  • денні групи з 12-00 до 15-00, з 15-00 до 18-00
  • вечірні групи з 18-30 до 21-30
  • групи вихідного дня: субота та неділя

Термін навчання:

Курси Флейрінга - 24 ак години (6 занять по 4 ак години), 4 ак. години = 3 астрономічні години (по 60 хв), від 3 до 5 разів на тиждень (на вибір), 1 заняття триває 4 ак.

Як проходить навчання:

Методи навчання:

  • Лекції
  • Практичні заняття

Документи, що видаються під час укладання договору:

  • Договір
  • Квитанція про оплату навчання
  • Розклад занять (можна коригувати під свій графік)
  • Програма навчання (дисципліни та академічний годинник)
  • Запитання до дипломної роботи

Стоимость обучения и варианты оплаты:

Общая стоимость обучения:  900 грн.

Для владельцев дисконтных карточек:

Владельцы дисконтных карточек получают скидку.

Акційна ціна діє з 25.03.2024 по 28.03.2024 року!

 

Калькулятор знижок:

Якщо Ви хочете пройти навчання за двома або більше курсами, навчатися удвох-втрьох, розрахувати вартість такого навчання можна, натиснувши на зображення калькулятора. Ви перейдете на сторінку з онлайн-калькулятором вартості навчання. Калькулятор розрахує знижку, яку Ви можете отримати. Перейти....

 

Оплата на сайті, отримання рахунку:

  • Оплатити навчання на сайті можна картками Visa, Master Card.
  • Отримати рахунок-фактуру для оплати юридичними особами можна прямо на сайті.
  • Отримати квитанцію на оплату через відділення Ощадбанку України, Приватбанку.

Перейти на сторінку .....

 

Початок занять:

Нижче наведено дати перших занять (початок курсу). Ви можете вибрати будь-яку дату, коли Вам зручно розпочати навчання. Подальший розклад занять видається у навчальній частині.

Найближчі дати початку занять



 Программа обучения:

Курсы Флейринга

 

Организация рабочего места
Рабочий флейринг
Основные принципы и законы рабочего флейринга.
Как удержать внимание гостя
Шоу флейринг
Движения с 1 и 2 шейкерами

  • Работа с одним предметом: бутылка – хваты, наливы.
  • Шейкер – подъём, обороты, выбросы-хваты
  • Разновидности хватов
  • Движения с одной и двумя бутылками
  • Комбинирование движений шейкер + бутылка+ налив (работа с жидкостью)

Работа с посудой на курсах флейринга

  • Использование инвентаря в технике «флейринг».

Работа со льдом на курсах флейринга

  • Посуда и лед – как работать без боя.

Жонглирования (хваты и работа с 2-мя и 3-мя бутылками)
Тест-налив – основа коктейля. Срезки и обрывы.
Скоростное смешивание «Speed-Mix» на курсах флейринга

  • Рецептуры и пропорции. Когда знаешь что готовить получается быстрее.
  • Алгоритм выполнения заказа
  • Премиксы в баре и их значение.
  • «Pour-test». Точный налив с джиггером и без.
  • Наливы: с двух рук, по две бутылки, в разную посуду.
  • Приготовление микс-дринков и коктейлей.
  • Как работать быстро и без суеты

Документи про закінчення та працевлаштування:

По закінченню навчання випускники отримують  диплом навчального центру (український) та/або диплом міжнародного зразка (англійський), і можуть працювати. Для диплому міжнародного зразка треба відправити в начальний центр фото закордонного паспорту.

Авторские права защищены. ООО «Анастасия». Название и логотип предприятия, программы обучения принадлежат ООО «Анастасия». Данная программа обучения защищается законом об авторском праве. Незаконное копирование или использование данной программы или ее части может повлечь суровые гражданские или уголовные наказания и будет преследоваться по всей строгости закона.

Нагору